net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Shoei GT Air θα το βρείτε στην τιμή των 499 ευρώ στην ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Moto Fashion & Accessories. Περισσότερα στο τηλ. 210-9241108.

Κράνος κλειστού τύπου Shoei GT Air

Κράνος με κέλυφος κατασκευασμένο εξωτερικά από ΑΙΜ και ΕΡS πολλαπλών πυκνοτήτων για διαφορετικές βαθμίδες απορρόφησης κρούσεων. Είναι διαθέσιμο σε 3 διαφορετικά μεγέθη κελύφους, για βέλτιστη εφαρμογή και ασφάλεια.

 
Το GT Air της Shoei διαθέτει νέα ζελατίνα CNS-1 με σύστημα pinlock επιβράδυνσης νέφωσης (antifog).  Έχει μαξιλάρια με σύστημα ασφάλειας ταχείας απελευθέρωσης E.Q.R.S. (Emergency Quick Release System) για την εύκολη, γρήγορη και ασφαλή αφαίρεση του κράνους σε περίπτωση ατυχήματος. Επιπλέον διαθέτει εσωτερική πτυσσόμενη ζελατίνα ηλίου σύμφωνη με το στάνταρ DIN EN1836.

Η εσωτερική επένδυση του μπορεί να αφαιρεθεί πλήρως και να πλυθεί. Έχει 3-D εσωτερική επένδυση πλήρως αφαιρούμενη και μαξιλάρια/μάγουλα επίσης αποσπώμενα. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετήσει κανείς ενδοσυνεννόησης η Bluetooth. Φέρει πολλαπλό σύστημα αερισμού με εσωτερικούς αυλούς και έχει εισαγωγές αέρα σε σαγόνι και μέτωπο, καθώς και εξαγωγές στο πίσω μέρος. Τέλος φέρει λουράκι με μηχανισμό γρήγορης απελευθέρωσης κατασκευασμένο 100% από ανοξείδωτο ατσάλι.

Με το κράνος της Shoei παραδίδονται επίσης επιρρίνιο, υποσιάγονο και θήκη μεταφοράς.

Το Shoei GT Air θα το βρείτε στην τιμή των 499 ευρώ στην ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Moto Fashion & Accessories. 

Περισσότερα στο τηλ. 210-9241108.

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ