net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κράνος υποχρεωτικό, και για το προσωπικό των paddocks, από του χρόνου!

Κράνος και για τα paddocks!

Υποχρεωτικό θα γίνει το κράνος για τους μηχανικούς των paddocks, από την σεζόν του 2017, όσον αφορά τις αλλαγές μοτοσυκλετών από τους αναβάτες σε συνθήκες flag-to-flag.

 
Μετά από την τρομακτική σύγκρουση του Alvaro Bautista με έναν μηχανικό των paddocks στον αγώνα της Αργεντινής, ετέθη θέμα ασφαλείας για τους μηχανικούς και το προσωπικό των pits. 

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, η διοργάνωση των αγώνων αποφάσισε την υποχρεωτική χρήση κρανών από τους μηχανικούς που θα κρατούν τις μοτοσυκλέτες, σε συνθήκες flag-to-flag και κατά την διάρκεια της αλλαγής από τον αναβάτη. Επιπλέον, ένα μέγιστο 4 ατόμων προσωπικού θα πρέπει να βοηθούν τον αναβάτη στην αλλαγή της μοτοσυκλέτας. 

Επιπλέον, η επιτροπή των αγώνων αποφάσισε ότι οι μηχανικοί θα επιτρέπεται να κρατούν τον συμπλέκτη της μοτοσυκλέτας πατημένο, προκειμένου να εμποδίσουν «την πιθανότητα για μια κατά λάθος εμπλοκή σχέσης κατά την διάρκεια της αλλαγής μοτοσυκλέτας». Παρά το γεγονός αυτό, ο αναβάτης θα είναι αυτός που θα πρέπει να επιλέγει την σχέση, και σε περίπτωση παραβίασης του κανονισμού αυτού, θα υπάρχει άμεσος αποκλεισμός. 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ