net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κράνος Nolan σε τιμή προσφοράς!

Κράνος Nolan με όφελος 40 ευρώ

Χρειάζεστε ένα αξιόπιστο και ασφαλές κράνος σας εμποδίζει όμως η τιμή; Αν ναι τώρα μπορείτε να αποκτήσετε κράνος Nolan σε τιμή προσφοράς.

 
Η εταιρία Nolan είναι γνωστή για τα αξιόπιστα και άνετα κράνη που κατασκευάζει και στο κατάστημα Mondo di Moto θα βρείτε το full face κράνος N87 Special σε προσφορά.
Το Nolan N87 Special είναι ένα κράνος δρόμου που το χαρακτηρίζει η κομψή του εμφάνιση, η σπορ εμφάνιση του άλλα και τα πολλά καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτει. Αναπτύχθηκε σε δύο εξωτερικά μεγέθη κελύφους και διαθέτει έναν καινοτόμο μηχανισμό ζελατίνας με κλίση η οποία επιτρέπει  την κάλυψη μεγαλύτερης έκτασης από την pinlock αντιθαμβωτική ζελατίνα και μειώνει τον κίνδυνο του τυχαίου ανοίγματος ή κλεισίματός της.

Η εσωτερική επένδυση είναι νέας σχεδίασης και προσφέρει άνεση υψηλότατου επιπέδου. Το αποτελεσματικό σύστημα εξαερισμού χαρακτηρίζεται κυρίως από την παρουσία της τεχνολογίας airbooster η οποία επιτρέπει την καλύτερη κυκλοφορία του αέρα χωρίς να παράγει θόρυβο. Με την αγορά του κράνους θα πάρετε και μία εσωτερική αντηλιακή ζελατίνα με προστασία UV 400 που συνοδεύεται μαζί του.

Το κράνος Nolan N 87 Special μπορείτε να το αποκτήσετε στην τιμή προσφοράς των 175 ευρώ, έναντι των 215 ευρώ που ήταν η αρχική.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα Mondo di Moto στο τηλ.: 210 88 20 405 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα κάνοντας κλικ εδώ.
 

 

???? ?????-????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ