net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το NZI Zeta X-Plosion Candy Crush θα το βρείτε στην τιμή των 144 ευρώ στην POLS. Περισσότερα στο τηλ. 800 111 7657.

X-Plosion Candy Crush

Απλό και κομψό κράνος σε ροζ χρώμα από την NZI. Σε περιορισμένη έκδοση (limited edition) και εντυπωσιακά γραφικά εμπνευσμένα από το γνωστό video game Candy Crush!

 
Το κράνος της NZI είναι εργονομικό και πρακτικό και προσφέρει  τη μέγιστη δυνατή άνεση, λειτουργικότητα και ορατότητα, που απαιτείται σήμερα από ένα ποιοτικό κράνος. Είναι κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό Nugema. Το Nugema είναι θερμοπλαστικό νέας γενιάς της NZI, το οποίο κατασκευάζεται από υλικά υψηλής ποιότητας που προσφέρουν μεγαλύτερη αντοχή στην κρούση σε σχέση με το συμβατικό θερμοπλαστικό.

Η μοναδική πατενταρισμένη τεχνολογία βαφής 3D επιτρέπει την απεικόνιση εικόνων και γραφικών πάνω στα κράνη με απίστευτα υψηλή ευκρίνεια, χωρίς την χρήση αυτοκόλλητων σε ματ ή γυαλιστερό φινίρισμα. Έχει άνετο και εύκολο ρυθμιζόμενο κούμπωμα micrometric (εύκολο στη χρήση ακόμη και με γάντια). H εσωτερική επένδυση του μπορεί να αφαιρεθεί και να πλυθεί. Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας με παράδοση σε χρονικό διάστημα 11-20 ημερών.

Το NZI Zeta X-Plosion Candy Crush θα το βρείτε στην τιμή των 144 ευρώ στην ιστοσελίδα της POLS. Περισσότερα στο τηλ. 800 111 7657.

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ