net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το βλέμμα του Rossi που θα σκορπίζει τον πανικό στους δρόμους της πόλης!

Πέρα από την αγωνιστική αισθητική του, το AGV Corsa Replica μεταφέρει την άνεση και τις επιδόσεις του στην καθημερινή χρήση.

Κράνος AGV Corsa replica του Valentino Rossi

Στην αγορά βρίσκεται από φέτος το καλοκαίρι το AGV Corsa replica κράνος -με τον έξυπνο σχεδιασμό Double Face από τον Aldo Drudi-, κράνος με το οποίο έκανε ο Γιατρός τις χειμερινές δοκιμές στη Sepang.

 
Πολλά τα εύσημα για τον Valentino Rossi της Movistar Yamaha, έπειτα από την τελευταία του επιτυχία στον αγώνα του Σαν Μαρίνο. Παίρνουμε λοιπόν μια επίκαιρη αφορμή για να παρουσιάσουμε το κράνος με θέμα Double Face και κυρίως πρόσωπο, ποιον άλλον; Τον Γιατρό του MotoGP!

Ο σχεδιαστής Aldo Drudi δεν παρέλειψε τον ήλιο και το φεγγάρι -σήμα κατατεθέν του Ιταλού άσου- που τώρα κοσμούν το ένα πάνω στο άλλο το μπροστινό μέρος του κράνους, αφήνοντας πίσω χώρο για το έκπληκτο βλέμμα του Rossi. Με αυτό τον τρόπο, ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής προειδοποιεί τους ανταγωνιστές του να έχουν το νου τους για την επιστροφή του.

Σε αυτό το replica μοντέλο της AGV βλέπουμε για πρώτη φορά το λογότυπο της Monster Energy, με το γνωστό λαχανί γράμμα «Μ» να ξεχωρίζει. Η Monster Energy «τρέχει» μαζί με τον Γιατρό από το 2009.

Το  Corsa είναι ένα υψηλών προδιαγραφών κράνος που συνδυάζει τις αγωνιστικές επιδόσεις του μοντέλο Pista GP με αρκετά χαρακτηριστικά για οδήγηση στον δρόμο όπως οι ρυθμιζόμενοι αεραγωγοί και η επιπλέον άνεση για καθημερινή χρήση. Το Corsa replica κοστίζει περίπου 960 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της AGV.

 

????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ