net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

811 AL6

3000A

806

202 FB

612

ZS-1600

ZS-212

Η σειρά με τα Jet κράνη

Η σειρά με τα Full face κράνη

Κράνη ZEUS: Νέα εποχή

Μια μεγάλη γκάμα κρανών από την ZEUS, τα οποία συνδυάζουν την εξαιρετική απόδοση και ποιότητα με τις προσιτές τιμές, είναι διαθέσιμη μέσα από την Πατμανίδης Α.Ε. στην Ελλάδα.

 
Τα κράνη ZEUS κατασκευάζονται από την εταιρεία Gao Jim, η οποία εγκαθιδρύθηκε το 1989. Βλέποντας τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες για κράνη μοτοσυκλέτας στην Ταϊβάν, η εταιρεία επιδόθηκε και αφοσιώθηκε στην ποιοτική κατασκευή των προϊόντων της, για την εγχώρια αγορά. Σύντομα, η δυναμικότητα και η τεχνογνωσία της έφτασαν σε επίπεδα που την έκαναν έναν κατασκευαστή παγκοσμίου επιπέδου και η εταιρεία ξεκίνησε να διαθέτει τα κράνη της σε όλο τον κόσμο. 


Ο καιρός της Ταϊβάν, η οποία βρίσκεται στην υποτροπική ζώνη, επέτρεψε στην Gao Jin να ερευνήσει εξονυχιστικά το θέμα της άνεσης του κράνους για τον αναβάτη, σε συνθήκες έντονης ζέστης και υγρασίας. Βασικός στόχος της εταιρείας από την αρχή είναι η κατασκευή άνετων και δροσερών κρανών, για κάθε αναβάτη, όπου και αν βρίσκεται. 

Από την ίδρυση της το 1989, η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει τεράστια πρόοδο. Το εργοστάσιο της είναι μια ολοκληρωμένη μονάδα παραγωγής, που επιτρέπει την κατασκευή του κράνους εξολοκλήρου «in house», χωρίς εξωτερική παροχή εξαρτημάτων ή συναρμολόγησης. 


Συμμετέχοντας σε όλες τις ευρωπαικές εκθέσεις δείχνει την ευρωπαικοκεντρική κουλτούρα της. Κατασκευάζοντας τα κράνη και για Ευρωπαίους ανταγωνιστές της έχει αποκτήσει την τεχνογνωσια για να προσφέρει υψηλή ποιότητα σε χαμηλές τιμές. Carbon , διπλού κέλυφους , ελαφριά κράνη για αγωνιστική χρήση ανήκουν  στην γκάμα της ZEUS. Όλα τα κράνη τηρούν της ευρωπαικές προδιαγραφές ECE αλλά και JIS , SNELL (αμερικάνικες) Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο www.zeus-helmets.com.

Στην Ελλάδα τα κράνη ZEUS έχουν γίνει ευρέως γνωστά από τη  ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ ΑΕ, εταιρεία η οποία τα εισάγει ως ποιοτικά κράνη με πολύ καλή σχέση τιμή απόδοσης (Value for money). Φέτος η εταιρεία πέτυχε ακόμα καλύτερες τιμές για την εισαγωγή τους, κέρδος το οποίο θα μετακυλήσει στους καταναλωτές , όπως αναφέρει η  ελληνική εταιρεία.

Πλέον κράνη όπως αυτά των σειρών 612, 811 και 806 τα οποία έχουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής  θα διατίθενται στην αγορά σε απίστευτες τιμές. Αλλά ακόμα και σειρές ακριβότερες όπως 816 και 2000A, κράνη τα οποία ανεβάζουν υψηλά τον πήχη και βρίσκονται σε αγωνιστικά standards θα διατίθενται σε ακόμα καλύτερες τιμές.

Τέλος τον Χειμώνα του 2016 η εταιρεία θα παρουσιάσει στην Ελλάδα τα νέα Carbon κράνη 1800, 1600 και 1200 που αναμένεται να διαγράψουν μεγάλη επιτυχία καθώς η σχέση ποιότητας τιμής είναι πολύ υψηλή.

Έτσι για να σας προστατεύει ο...Θεός Δίας (ZEUS) διαλέξτε από την φετινή collection! 

 

????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ