net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στην προσφορά της ημέρας η κουβέρτα ποδιών AGVpro Cover Igloo!

Κουβέρτα ποδιών σε προσφορά

Είστε κάτοχος scooter ή παπιού και σας ταλαιπωρεί το κρύο και η βροχή; Αντιμετωπίστε τα με την κουβέρτα ποδιών AGVpro Cover Igloo.

 
Στο κατάστημα Too Fast θα βρείτε την αδιάβροχη κουβέρτα ποδιών  AGVpro Cover Igloo για όλους τους τύπους scooter και παπιών σε προσιτή τιμή.

Η κουβέρτα AGVpro Cover Igloo είναι σχεδιασμένη για να σας προστατεύει από το κρύο παρέχοντας σας την απαραίτητη ζεστασιά ενώ σας παρέχει και αδιαβροχοποίηση. Η ισοθερμική επένδυση fleece που διαθέτει σας πρόσθετη ζεστασιά, γιατί το fleece είναι υλικό που δεν επιτρέπει την θερμότητα να φεύγει.

Η κουβέρτα AGVpro Cover Igloo είναι κατασκευασμένη από άριστης ποιότητας υλικά ενώ είναι πολύ εργονομική καθώς η διαδικασία για να την τοποθετήσετε είναι πολύ εύκολη ενώ διαθέτει και ιμάντα για να την δένετε γύρω από την μέση σας κατά την μετακίνηση σας. Διατίθεται σε one size μέγεθος για μεγαλύτερη ευκολία.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της είναι πως δεν πρόκειται να σας την κλέψουν γιατί μπορείτε να την αφαιρείτε εύκολα από το δίκυκλο σας  και να την αφήνετε σε ένα ασφαλές σημείο που εσείς θα έχετε επιλέξει.

Με την αγορά της κουβέρτας AGVpro Cover Igloo παίρνετε μαζί και την τσάντα μεταφοράς της και μπορείτε να την αποκτήσετε στην προσιτή τιμή προσφοράς των 35 ευρώ, έναντι των 45 ευρώ που ήταν η αρχική.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα Too Fast στο τηλ.: 210 9969793 ή μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του καταστήματος κάνοντας κλικ εδώ.
 

 

???? ?????-????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ