net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Thermoscud για SH300 θα το βρείτε στην τιμή των 112,5 ευρώ έναντι αρχικής τιμής 125 ευρώ. Περισσότερα στο τηλ. 210-8252303.

Κουβέρτα Τucanourbano με έκπτωση 10%

Το γνωστό και ιδιαίτερα ποιοτικό αδιάβροχο θερμικό κάλυμμα της Tucanourbano για την προστασία των ποδιών από το κρύο και την βροχή. Τώρα με έκπτωση 10% για κατόχους Honda SH300.

 
Το Thermoscud από την Tucano Urbano κατασκευάζεται με κορυφαία υλικά και σχεδιάζεται για το κάθε scooter ξεχωριστά, κάτι που κάνει άριστη την εφαρμογή του για κάθε μοντέλο. Έτσι ο αναβάτης παραμένει στεγνός σε παντελόνι και παπούτσια κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Φέρει εσωτερική επένδυση για την πρόσθετη προστασία των ποδιών του αναβάτη από τον μηρό έως και τα παπούτσια.

Είναι ένα απλό στη χρήση προϊόν απαραίτητο σε κάθε αναβάτη σκούτερ. Είναι οικονομικό διότι δεν είναι απαραίτητη η χρήση επιπλέον αδιάβροχου εξοπλισμού, όπως γκέτες , μπότες , παντελόνι.  Περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα (ιμάντες, κλιπς) για την προσαρμογή του ειδικά για HONDA SH300. Αναδιπλώνεται και μαζεύεται στην ποδιά όταν δεν την χρησιμοποιείτε. Φέρει πρόσθετη κάλυψη προστασίας ως κάλυμμα σέλας για να κρατήσει το κάθισμα στεγνό και καθαρό όταν σταθμεύεται. Είναι άμεσα διαθέσιμη και η παράδοση της γίνεται χωρίς χρέωση.

Το Thermoscud για Honda SH300 θα το βρείτε στην τιμή των 112,5 ευρώ έναντι αρχικής τιμής 125 ευρώ, στην E-Moto. Περισσότερα στο τηλ. 210-8252303.

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ