net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τουλάχιστον καταπληκτική η ποιότητα της δουλειάς στην μοτοσυκλέτα...

Τουλάχιστον καταπληκτική η ποιότητα της δουλειάς στην μοτοσυκλέτα...

Τουλάχιστον καταπληκτική η ποιότητα της δουλειάς στην μοτοσυκλέτα...

Τουλάχιστον καταπληκτική η ποιότητα της δουλειάς στην μοτοσυκλέτα...

'Κόλαση' σε μαύρο-κόκκινο!

Μια μοτοσυκλέτα που ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά, στις αποχρώσεις του μαύρου και του κόκκινου, φόρος τιμής στον θρυλικό Giacomo Agostini, από τον οίκο Deus Ex Machina.

 
O Giacomo Agostini δεν χρειάζεται συστάσεις: αναβάτης –θρύλος, με 15 πρωταθλήματα στο ενεργητικό του, πάνω από οποιονδήποτε άλλον αναβάτη αγώνων της ιστορίας και επίσης, σημαντικότατο πρόσωπο για την MV Agusta, αφού αγωνίστηκε για αυτή αλλά και συνεργάστηκε στενά μαζί της για την δημιουργία της Limited Edition F3 “Ago”. 

Η επιρροή του Giacomo Agostini στον χώρο της μοτοσυκλέτας είναι τεράστια και, φυσικά, πολλοί custom builders επηρεάζονται επίσης. Ένας από αυτούς ήταν και ο Michael Woolaway, ο οποίος σχεδίασε και κατασκέυασε την εικονιζόμενη καταπληκτική μοτοσυκλέτα, ως φόρο τιμής στον Ago. 

H μοτοσυκλέτα βάσης, μια MV Agusta F3 800, αρχικά απαλλάχθηκε από όλα τα πλαστικά της και σύντομα θα αποκτούσε την οριστική της εμφάνιση. Ο Woolaway κατασκεύασε ένα νέο υποπλαίσιο, το οποίο φιλοξενεί τα περισσότερα ηλεκτρονικά της μοτοσυκλέτας, ενώ έφτιαξε από το μηδέν το ρεζερβουάρ, για το οποίο παραδέχεται ότι είναι «το δυσκολότερο ρεζερβουάρ το οποίο έχει κατασκευάσει ποτέ» 

Η σέλα είναι ραμμένη στο χέρι και έχει ένα μαξιλαράκι με το λογότυπο “AgoTT” ανάγλυφο επάνω του. Η ουρά είναι φτιαγμένη από κομμάτια αλουμινίου, ενώ η εμφάνιση της μοτοσυκλέτας τονίζεται από τα δύο πλαϊνά πλαστικά στο ψυγείο, τα οποία αναγράφουν και το όνομα του οίκου. 

Μηχανικά, ο Woolaway αντικατέστησε την stock εξάτμιση με μια διπλή απόληξη τύπου Megaphone, ενώ ο κινητήρας έχει δεχθεί επεμβάσεις στην ηλεκτρονική του για περισσότερη ισχύ. Για τις λεπρομέρειες της μοτοσυκλέτας φρόντισε η Rizoma, ενώ η τιμονόπλακα και το μονό, vintage στροφόμετρο πραγματικά κλέβουν τις εντυπώσεις! 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ