net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Όλες οι ενδείξεις μιλούν για οριστικό κλείσιμο της εταιρείας...

Κλείνει οριστικά

Φαίνεται τελικά η Skully να μην μπορεί να ανταποκριθεί στα προβλήματά της, με πληροφορίες να μιλούν για οριστικό τέλος στις εργασίες της.

 
Τελικά, η πολλά υποσχόμενη Skully φαίνεται να έρχεται αντιμέτωπη με ένα άδοξο τέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επενδυτές της Skully αποφάσισαν να κλείσουν την εταιρεία και να μην προσπαθήσουν να την κρατήσουν ζωντανή, μετά από την τεράστια καθυστέρηση στις παραδόσεις των κρανών AR-1. 

Η εταιρεία είχε καταφέρει να συγκεντρώσει περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια από επενδύσεις για την ανάπτυξη του πολλά υποσχόμενου AR-1, ωστόσο ποτέ δεν κατάφερε να το φέρει πέρα από το στάδιο του πρωτότυπου και να το διαθέσει στην αγορά ως μοντέλο παραγωγής. 

Σύμφωνα με την TechCrunch, η εταιρεία έχει ήδη πάψει τις λειτουργίες της, ενώ και το web site της θα κλείσει σε λίγο καιρό. Όσον αφορά τα κοινωνικά δίκτυα, είναι ακόμη ανοιχτά με τους μαρκετίστες να κάνουν τα...αδύνατα δυνατά να ηρεμήσουν τους θυμωμένους πελάτες. 

Εδώ να σημειωθεί ότι υπήρχαν πολλοί που είχαν προπαραγγείλει το Skully AR-1, δίνοντας μέχρι και 2.000 δολάρια για ένα τεμάχιο! «Είμαστε απογοητευμένοι που οι Skully κλείνει τις πόρτες της» δήλωσαν οι επενδυτές. «Λυπούμαστε για τους εργαζόμενους, τα crowdfundings αλλά και τους πελάτες που είχαν ήδη αγοράσει το προϊόν.»

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ