net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αντί να μαρσάρεις το TDR μέσα στο σπίτι, άναψε αυτό το κερί καλύτερα. Να μη φωνάζει και η γυναίκα πως λερώνεις τα χαλιά.

Σαπουνάκι με άρωμα δερμάτινου μπουφάν με ολίγη από λάδια και βενζίνη. Εντάξει, αν είστε ιδιοκτήτης συνεργείου ίσως να μην είναι για σας.

Λίγο πιο ρουστίκ αυτό το σαπουνάκι, μυρίζει δερμάτινο μπουφάν και ξύλο. Ξύλο από αυτό που έχει στη φύση. Το άλλο θα το φας από το κορίτσι σου.

Κερί με άρωμα δίχρονου!

Είσαι λάτρης του δίχρονου κινητήρα; Το αγαπημένο σου άρωμα είναι η διχρονίλα; Ακόμη βρίζεις τη FIM που έκανε τα GP και τα ΜΧ τετράχρονα; Κανένα πρόβλημα, ιδού η λύση.

 
Κυρίες και κύριοι, να σας συστήσουμε τη Flying Tiger Motorcycles, μια μικρή εταιρεία από το Maplewood του Missouri (ΗΠΑ) που εμπορεύεται Royal Enfield και μερικά μικρά scooter αμφιλεγόμενης προέλευσης.
Δεν είναι αυτός ο λόγος για την οποία την αναφέρουμε ωστόσο.

Ανάμεσα στα διάφορα προϊόντα που πουλάει στο eshop της, συναντάμε το ένα και μοναδικό κερί με άρωμα διχρονίλας!
Επειδή είναι λίγο δύσκολο να το περιγράψουμε διαφορετικά, σας μεταφέρουμε την περιγραφή των ίδιων των εμπνευστών του:
"Το ένα και μοναδικό αυθεντικό προϊόν! Σούπερ καταπληκτικό κερί με άρωμα δίχρονου καπνού. Κατασκευάζεται με αληθινό ζωντανό διχρονόλαδο με άρωμα υψηλών οκτανίων."
Πωλείται έναντι 20 δολαρίων ΗΠΑ και στην ιστοσελίδα δηλώνει πως στέλνουν οπουδήποτε στον κόσμο.

Και να δύο ακόμη καταπληκτικά προϊόντα για τον φανατικό μοτοσικλετιστή.
Δύο σαπούνια από γλυκερίνη, το ένα με άρωμα ξύλου και δερμάτινου τζάκετ, ενώ το δεύτερο έχει άρωμα μοτοσικλέτας (;) και δερμάτινου τζάκετ. Μόλις 6 δολαριάκια το σαπούνι.
Πλένεσαι με το σαπουνάκι και μετά χαλαρώνεις στον καναπέ σου ρομαντζάροντας με κερί διχρονίλας. Να μυρίζεις εσύ σαν συνεργείο και το δωμάτιο σαν αφετηρία αγώνα του 1980. Ποια γυναίκα θα μπορέσει να σου αντισταθεί;

 

????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ