net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κερδίστε τα νέα σας ελαστικά με την ευγενική χορηγία του Wheel City!

Κερδίστε hypersport ελαστικά Michelin Power RS

Κάντε like και share στον νέο μας διαγωνισμό και διεκδικήστε ένα σετ hypersport ελαστικών, Michelin Power RS, για τη μοτοσυκλέτα σας.

 
Ο καιρός βελτιώνεται διαρκώς και εσύ επιθυμείς να ανέβεις στη μοτοσικλέτα σου και να απολαύσεις πολλά χιλιόμετρα διαδρομών! Μήπως, όμως, χρειάζεσαι καινούργια λάστιχα; Εάν ναι, το Moto Τρίτη είναι εδώ με τον νέο του διαγωνισμό, για να σου αλλάξει τα λάστιχα και να σου ανοίξει το δρόμο για πολλά, απολαυστικά και ασφαλή χιλιόμετρα! Κέρδισε, τώρα, το νέο σου σετ hypersport ελαστικών!
 
Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε like ΕΔΩ, στη σελίδα του Moto Τρίτη στο facebook και στη δημοσίευση του διαγωνισμού, κοινοποιήστε τον διαγωνισμό στους φίλους σας (την συγκεκριμένη ανάρτηση) και τέλος συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ (τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του διαγωνισμού!)

Με την ευγενική χορηγία του Wheel City, ένας υπερτυχερός αναβάτης θα κερδίσει ένα καινούργιο set ελαστικών για τη μοτοσικλέτα του, στον νέο διαγωνισμό του Moto Τρίτη! 

Ανάλογα με το είδος της μοτοσικλέτας του, ο τυχερός νικητής θα κερδίσει τον κατάλληλο τύπο hypersport ελαστικών Michelin για αυτή, εξασφαλίζοντας έτσι την μέγιστη οδική απόλαυση και ασφάλεια! 

Το Power RS, το οποίο αντικαθιστά τόσο το Power 3 όσο και το SuperSport Evo, είναι διαθέσιμο σε 13 μεγέθη (τέσσερα για μπροστά, εννέα για πίσω) για να καλύψει τα πάντα, από τις entry level σπορ μοτοσυκλέτες, μέχρι τα ταχύτατα superbikes και τα μεγάλα cruiser με τα φαρδιά ελαστικά.

Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό αυτού του ελαστικού Michelin είναι το νέο μοτίβο πέλματος! Το πέλμα δεν έχει τις τυπικές μακριές αυλακώσεις - απλά μια σειρά μικρών κοιλοτήτων, στρατηγικά σχεδιασμένη για μέγιστη αποτροπή της υδρολίσθησης.

Όπως το Pilot Power 3, το Power RS ​​χρησιμοποιεί δύο ενώσεις, με σκληρότερο υλικό στην κορώνα (68% μπροστά, 54% πίσω) και μαλακότερα πλαϊνά (16% μπροστά, 23% πίσω). Η πρόσφυση σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, μεγιστοποιείται με ελαστομερή υψηλής τεχνολογίας. Οι ενώσεις, που αναπτύχθηκαν για τη νέα σειρά, χρησιμοποιούν τα τελευταία πολυμερή από στυρόλιο-βουταδιένιο (SBR).
 
Το Power RS ​​έχει μια νέα, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, κατασκευή σκελετού, την οποία υποστηρίζει η Michelin, που προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα και αυξημένη εμπιστοσύνη στις μέγιστες γωνίες κλίσης. Είναι ένα ελαστικό δρόμου, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην πίστα.

Η τελική προθεσμία συμμετοχής είναι η Κυριακή 23 Ιουλίου 2017, ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 24 Ιουλίου στην ιστοσελίδα του Moto Τρίτη, παράλληλα με την ενημέρωσή του τηλεφωνικά και μέσω e-mail.

Καλή επιτυχία σε όλους!  


Link για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ΕΔΩ
Link της σελίδας στο Facebook

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ