net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εδώ φαίνεται να παρουσιάζεται μέρος από την ουρά του Kawasaki Ninja H2.

Kawasaki: Έρχεται το Ninja H2!

Με ένα μυστήριο βίντεο η ιαπωνική εταιρία μας πληροφορεί ότι στις 30 Σεπτεμβρίου, στην έκθεση μοτοσικλέτας της Intermoto, θα δούμε ένα «απίστευτο» Ninja που «κάνει τα όνειρα πραγματικότητα»!

 

Tο βίντεο της Kawasaki μπορείτε να το βρείτε και στο site που έχει δημιουργήσει η ιαπωνική εταιρία ειδικά για αυτό τη μοτοσικλέτα το οποίο προφανώς έχει σκοπό να μας κρατάει… στη πρίζα μέχρι την επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου. Στο site διακρίνονται δύο «τόμοι». Για τον πρώτο η ιαπωνική εταιρία έχει δώσει ήδη πρόσβαση και αφορά το μυστήριο βίντεο που βλέπετε παραπάνω. Δείχνει ελάχιστα πράγματα και τις προτάσεις «Κάνει τα όνειρα πραγματικότητα» και «Απίστευτο» να κυριαρχούν. Ο δεύτερος είναι ακόμη ανενεργός και όπως όλα δείχνουν θα μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για το Ninja H2 σε δύο ημέρες. Λογικά θα ακολουθήσουν και άλλα τέτοια teaser μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και την επίσημη αποκάλυψη της νέας μοτοσικλέτας της Kawasaki.

Από την ιαπωνική εταιρία περιμέναμε σίγουρα να δούμε κάτι καινούριο στις εκθέσεις που έρχονται. Ωστόσο, η ονομασία του νέου μοντέλου ως Ninja Η2 μας προκαλεί έκπληξη. Τελευταία φορά που είδαμε το «Η2» σε μοντέλο της εταιρίας ήταν πριν από 40 περίπου χρόνια στο δίχρονο τρικύλινδρο τέρας MACH IV, μια μοτοσικλέτα που φημιζόταν για την προσήλωσή της στις απόλυτες για την εποχή επιδόσεις και λιγότερο για τη συμπεριφορά της. Για τη σειρά Ninja δεν ξέρουμε τι ακριβώς μπορεί να σημαίνει αυτό. Η ένωση των απόλυτων επιδόσεων και της οδικής συμπεριφοράς ίσως; Αυτό που ξέρουμε στα σίγουρα είναι ότι ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας που παρουσίασαν οι Ιάπωνες σε μορφή concept  στην τελευταία έκθεση του Τόκιο δεν έχει βρει ακόμη ταίρι. Οπότε ίσως να έχουμε μπροστά μας το πρώτο υπετροφοδοτούμενο Kawasaki της σύγχρονης εποχής.  Όλα αυτά είναι βέβαια δικές μας υποθέσεις που πολύ πιθανό να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ωστόσο, κανείς δεν μας απαγορεύει να ονειρευόμαστε. Αλλωστε, σύμφωνα με την Kawasaki, ένα από αυτά τα όνειρα σύντομα θα γίνει πραγματικότητα!

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ