net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Kawasaki Ninja 650 2017

Kawasaki Z1000SX 2017

Kawasaki ZX-10RR 2017

Kawasaki H2 Carbon 2017

Kawasaki: 4 νέα μοντέλα

Με τέσσερις καινούργιες μοτοσυκλέτες θα δηλώσει δυναμικά το παρών η Kawasaki στην έκθεση της Intermot.

 
H Kawasaki ανακοίνωσε, με δελτίο τύπου της, την παρουσίαση 4 νέων μοντέλων, για το 2017, στην έκθεση της Intermot. Τα μοντέλα θα είναι τα Ζ1000SX, Ninja ZX-10RR, Ninja H2 Carbon αλλά και το ολοκαίνουργιο, για τις ευρωπαϊκές αγορές, Ninja 650!
 
To νέο Ninja 650 θα αντικαταστήσει το ER-6F. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο, με δικύλινδρο κινητήρα, ο οποίος θα έχει ισχύ 69 ίππων και θα είναι σύμφωνος με τις προδιαγραφές Euro 4. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο κινητήρας θα είναι κατά 6,8% οικονομικότερος σε σχέση με την μονάδα του ER, ενώ θα μπορεί να δεχθεί και κιτ μείωσης ισχύος στους 48 ίππους, για κατόχους Α2. Η μοτοσυκλέτα θα φέρει νέο, trellis πλαίσιο ενώ θα είναι ελαφρύτερη κατά 19 κιλά από το απερχόμενο μοντέλο.

Το Kawasaki Z1000SX θα δεχθεί εκ βάθρων ανανέωση, για το 2017. Η εταιρεία δηλώνει ότι η νέα μοτοσυκλέτα θα ισορροπεί μεταξύ της απόδοσης για sport οδήγηση αλλά και της άνεσης αναβάτη και συνεπιβάτη. Η νέα μοτοσυκλέτα θα έχει ανανεωμένα πλαστικά και ζελατίνα, για καλύτερη κάλυψη από τον αέρα, ενώ θα φέρει και φωτιστικά σώματα LED. Η σέλα του μοντέλου θα είναι εντελώς νέα, με διαφορετικό γέμισμα για μεγαλύτερη άνεση και το μοντέλο θα διαθέτει επίσης ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη προφόρτιση αμορτισέρ. Όσον αφορά την σπορ διάστασή του, το Z1000SX αποκτά νέες ρυθμίσεις στις αναρτήσεις, shift light και νέο στροφόμετρο.

Kawasaki ZX-10RR: Η νέα κορυφαία supersport της Kawasaki θα είναι ένα μοντέλο ακόμη περισσότερο προσανατολισμένο για ακραία χρήση εντός πίστας, ενώ μόνο 500 κομμάτια θα πουληθούν σε όλη την Ευρώπη. Η μοτοσυκλέτα φέρει νέα κυλινδροκεφαλη, διαφορετικούς εκκεντροφόρους και ενισχυμένα κάρτερ για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, ενώ θα αποκτήσει ζάντες αλουμινίου από την Marchesini! Tα φρένα του μοντέλου θα παρέχει η Brembo, με μονομπλόκ δαγκάνες εμπρός, σωληνάκια υψηλής πίεσης και ακτινική αντλία. Η μοτοσυκλέτα αποκτά quickshifter, το οποίο θα λειτουργεί για ανεβάσματα αλλά και κατεβάσματα, πλήρη σουίτα ηλεκτρονικών και σύστημα διαχείρισης στροφών KCMF!

Kawasaki H2 Carbon: …but wait, there is more! Η εταιρεία ανακοίνωσε και την νέα Carbon έκδοση της διαστημικής H2, η οποία θα είναι περιορισμένη στα 120 κομμάτια παγκοσμίως! Η μοτοσυκλέτα θα φέρει πλήρες φέρινγκ από ανθρακόνημα με νέο χρωματισμό, αλλά και αναρτήσεις από τις Kayaba και Ohlilns και φρένα της Brembo. Επίσης, το υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ θα συμφωνεί και με τις Euro 4! 
 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ