net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η κατασκοπική φωτογραφία που εξασφάλισε η ιστοσελίδα BikeSocial παρουσιάζει ένα Ducati Monster 800 κ.εκ..

Κατασκοπική φωτογραφία Ducati Monster 800

Όπως φαίνεται, το Monster 1200 ήταν η πρώτη μόνο προσθήκη στη δημοφιλή σειρά της Ducati. Ο κατασκοπικός φακός εντόπισε ένα Monster με κινητήρα 800 κ.εκ., κάπου στην Αγγλία.

 

Η νέα μοτοσικλέτα θα διαθέτει, όπως είναι λογικό, τον υγρόψυκτο Testastretta των 821 κ.εκ. που έχουμε γνωρίσει από το Hypermotard. Οι Ιταλοί αναμένεται να τον προσαρμόσουν στα πρότυπα του Monster, διατηρώντας σχεδόν αυτούσια την επίδοση των 110 ίππων περίπου.

Η μόνη πληροφορία, πάντως, που μπορεί να προκύψει από τη φωτογραφία που σας παραθέτουμε (και την οποία έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα BikeSocial) αφορά στο ψαλίδι του Monster 800, το οποίο δεν είναι μονόμπρατσο, όπως της νέας έκδοσης των 1200 κ.εκ., αλλά συμβατικό. Όσον αφορά στον τομέα της αισθητικής, από την άλλη, δεν εντοπίζονται διαφορές με το 1200.

Το Monster 800 αναμένεται, λογικά, να παρουσιαστεί ως μοντέλο του 2015 και πιθανότατα θα διαθέτει το ηλεκτρονικό οπλοστάσιο της Ducati (traction control), αλλά και σύστημα ABS στον στάνταρ εξοπλισμό του. Το ερώτημα, όμως, που προκύπτει είναι πότε θα παρουσιαστεί. Η Ducati συνήθως περιμένει τις διεθνείς εκθέσεις του φθινοπώρου για τα νέα μοντέλα της. Το συγκεκριμένο, όμως, μοιάζει ολοκληρωμένο. Λέτε να το δούμε νωρίτερα;

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ