Ευανάγνωστος και με πολύ όμορφο φωτισμό το βράδυ ο πίνακας οργάνων, συνδυάζει αναλογικές και ψηφιακές ενδείξεις σε ένα πλήρες σε ότι αφορά στην πληροφόρηση σύνολο.

    Σχεδίαση – Ποιότητα κατασκευή: Χρυσή τομή

    Το X-Town ανήκει ξεκάθαρα στα GT scooter και η σχεδίαση του, υπαγορεύεται σε μεγάλο βαθμό  από τα πρακτικά standards της κατηγορίας. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έχει θυσιαστεί η αισθητική στο βωμό της χρηστικότητας, ίσα – ίσα που το X-Town την τιμά και με το παραπάνω! Στην περιοχή της μάσκας,  οι δυναμικοί προβολείς, το «V» του κεντρικού διαχωριστικού μεταξύ αυτών και γενικότερα η «γωνιώδης» σχεδίαση των πλαστικών, προσδίδουν μια πολύ sport και χαρακτηριστική ταυτότητα στο scooter.  

    Ένα χαρακτηριστικό, επίσης, στοιχείο που θα αποτελέσει «σήμα κατατεθέν» του scooter στο δρόμο, είναι το πίσω φανάρι, όπου συστοιχίες από LED σχηματίζουν ένα «X» (προφανώς εκ του X-Town). Σε γενικές γραμμές, η σχεδίαση είναι σύγχρονη και εύπεπτη χωρίς να καταφεύγει στο ακραίο για... «τζάμπα» εντυπωσιασμό. Σε ό,τι αφορά στην ποιότητα κατασκευής, αυτή βρίσκεται στα συνήθη standard που μας έχει συνηθίσει η KYMCO, με τα υλικά και την βαφή να είναι πολύ καλής ποιότητας, ενώ και η συναρμογή των μεγάλων πλαστικών επιφανειών δεν αφήνει περιθώρια για παράπονα. 

    KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400