net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Διασκέδαση σε πίστες, πάρκα, αλλά και στο δρόμο, αφού το ηλεκτρικό KTM Freeride E SM βγάζει αριθμό και οδηγείται με δίπλωμα Α1.

KTM Freeride E SM. Action video

Στη Βαρκελώνη γύρισε η ΚΤΜ το εντυπωσιακό action video για το νέο, ηλεκτρικό Supermoto Freeride E SM. Υπέροχα πλάνα, στους δρόμους της ισπανικής πόλης, αλλά και εντυπωσιακά κόλπα σε skate parks και στο δρόμο.

 
Στη Βαρκελώνη λοιπόν, με τον αγνώστων λοιπών στοιχείων stunt-rider της ΚΤΜ, να επιδίδεται σε trial, σε σούζες, αλλά και σε κόλπα α-λα BMX σε skate park. 
Λέτε πίσω από το κράνος να "κρύβεται" ο Danny Macaskill, τον οποίο είχε χρίσει και επίσημο πρεσβευτή της μοτοσικλέτας η αυστριακή εταιρεία; Δεν γνωρίζουμε, αν και δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε, καθώς η ΚΤΜ δεν θα έχανε την ευκαιρία να δείξει το πρόσωπο του, έστω και για λίγο, στο φιλμ.

Έχοντας οδηγήσει την Off-Road έκδοση της μοτοσικλέτας, γνωρίζουμε πως πρόκειται για ένα απολαυστικό ηλεκτρικό όχημα, έτοιμο για παιχνίδι -όπως άλλωστε βλέπετε και στο βίντεο. Οδηγείται μάλιστα με δίπλωμα Α1, αν και το μεγαλύτερο εμπόδιο στις πωλήσεις δεν θα το θέσει το δίπλωμα, αλλά η ιδιαίτερα ψηλή τιμή του. Ότι πρέπει για ευκατάστατους "early adopters", και τα τέκνα αυτών.

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ