net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πώς αλλιώς να ηγηθεί κανείς ενός κοπαδιού δεινοσαύρων; Μα φυσικά καβάλα σε μια μοτοσικλέτα!

Jurassic World. Triumph και δεινόσαυροι.

Στη νέα ταινία φαντασίας της σειράς Jurassic Park, με τίτλο Jurassic World, ο ηθοποιός Chris Pratt οδηγεί μια Triumph Bonneville, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει ένα... μεταλλαγμένο δεινόσαυρο. Τι; Πώς;!

 
Όταν σχεδίαζαν την επόμενη ταινία της γνωστής σειράς με τους δεινόσαυρους, μάλλον πρέπει να τους είχαν τελειώσει οι ιδέες. Δεν εξηγείται αλλιώς το σενάριο του Jurassic World, σύμφωνα με το οποίο κάποιοι επιστήμονες δημιούργησαν ένα μεταλλαγμένο δεινόσαυρο, ο οποίος -οποία έκπληξη- ξεφεύγει από τον έλεγχο και αρχίζει να τρώει τους πάντες.
Μέσα στο χαμό, εμφανίζεται ο Chris Pratt, γνωστός μεταξύ άλλων και από την ταινία Guardians of the Galaxy, ο οποίος για κάποιο ανεξήγητο λόγο έχει καταφέρει να γίνει αρχηγός μιας αγέλης μικρότερων δεινοσαύρων (κομψόγναθων, για να ακριβολογούμε), και καβάλα σε μια Triumph Bonneville, οδηγεί το κοπάδι του εναντίον του μεταλλαγμένου δεινόσαυρου / Γκοτζίλα. Θα καταφέρει να τον εξοντώσει; Θα τον βοηθήσει η μοτοσικλέτα του στη μάχη αυτή; Ίδωμεν.

Δείτε εδώ ένα μικρό βίντεο από τα γυρίσματα, με τον Pratt να οδηγεί τη μοτοσικλέτα της Triumph, και να κάνει κι ένα παντιλικάκι. Το κοπάδι που τον ακολουθεί θα το δείτε αργότερα, στην ταινία, χάρη στους μάγους των ειδικών εφέ.

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ