net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Scrambler έγινε με ταχύτατους ρυθμούς το νέο best seller της Ducati και την ώθησε σε νέο ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων.

Ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων για Ducati

Εντυπωσιακή άνοδο που άγγιξε το 22% κατέγραψαν οι πωλήσεις της Ducati για το πρώτο εξάμηνο του 2015 με αύξηση πωλήσεων σε όλες τις σημαντικές αγορές για την ιταλική εταιρία.

 
Ειδικότερα για τους πρώτους έξι μήνες του έτους η Ducati είδε τις πωλήσεις της να αυξάνονται κατά 22% και τις μοτοσικλέτες της που βρήκαν νέους ιδιοκτήτες να φτάνουν συνολικά τις 32.600 μονάδες. Τεράστιο μερίδιο σε αυτή την αύξηση έχει το νέο Scrambler το οποίο έχει βρει από την αρχή του χρόνου 9.000 νέους ιδιοκτήτες!

Ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων είχαμε και για μήνα μέσα στο 2015 και συγκεκριμένα τον Ιούνιου, όπου πωλήθηκαν 7.400 μοτοσικλέτες με το σήμα της ιταλικής εταιρίας με την αύξηση να αγγίζει το 60% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2014. Το προηγούμενο μηνιαίο ρεκόρ της Ducati άνηκε στον Απρίλιου του 2014.

Η μεγαλύτερη αγορά για τους Ιταλούς παραμένει εκείνη των Η.Π.Α. με την αύξηση να φτάνει το 10%, ενώ σημαντική ανάκαμψη σημείωσαν οι πωλήσεις της εταιρίας και στις άλλες μεγάλες αγορές που δραστηριοποιείται. Η μεγαλύτερη αύξηση παρατηρήθηκε στην Ιταλία (+51%), με την Ισπανία (38%), το Ηνωμένο Βασίλειο (36%), τη Γερμανία (24%) και τη Γαλλία (23%) να ακολουθούν.

Το νέο best seller της Ducati είναι το Scrambler, το οποίο είναι παράλληλα και το πιο προσιτό μοντέλο στην γκάμα της, με τις πωλήσεις του να αντιστοιχούν περίπου στο 1/3 των συνολικών πωλήσεων του εξαμήνου! Ακολουθεί το νέο Multistrada 1200, με 4.700 μονάδες, το Monster 821 με 3.700 μονάδες και τα Panigale με περισσότερες από 3.000 πωλήσεις συνολικά.

Για το νέο ιστορικό ρεκόρ της Ducati, o διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Claudio Domenicali δήλωσε: «Η επίδοση ρεκόρ της Ducati στις πωλήσεις πηγάζει από τις εκπληκτικές προσπάθειες που έχουν γίνει τα τελευταία δύο χρόνια. Προϊόντα όπως το Scrambler, το Multistrada, και το 1299 Panigale αντικατοπτρίζουν το μεγάλο ταλέντο του προσωπικού, το οποίο, κάθε μέρα αφιερώνεται στο να κάνει τα όνειρα τον αναβατών πραγματικότητα. Αυτή η εξαιρετική αύξηση στις πωλήσεις είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς…Αυτό με κάνει να νιώθω ιδιαίτερα περήφανος. Μια μεγάλη χείρα βοήθειας έχει έρθει φυσικά από το αγωνιστικό τμήμα της Ducati, το οποίο έχει φίλαθλους όλους τους αναβάτες μας.»

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ