net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ενισχύστε το Ι.Ο.ΑΣ. με το ημερολόγιο και την ατζέντα του Ινστιτούτου για το 2015.

Ι.Ο.ΑΣ. Ημερολόγιο και Ατζέντα 2015

Ενισχύστε το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς με το επιτραπέζιο ημερολόγιο του 2015 -με μηνύματα οδηγικής συμπεριφοράς και γονεϊκά πρότυπα- αλλά και με το ημερολόγιο-ατζέντα του 2015.

 
Από το 2012, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» ξεκίνησε μία επιπλέον προσπάθεια προώθησης μηνυμάτων για την οδική ασφάλεια καθώς και συγκέντρωσης πόρων για την υποστήριξη των δράσεών του σε όλη τη χώρα, με την έκδοση ημερήσιων ημερολογίων – ατζέντας & επιτραπέζιων ημερολογίων αφιερωμένα στην Οδική Ασφάλεια, με χρήσιμες συμβουλές & tips για κάθε εποχή του χρόνου και σε κάθε μήνα αντίστοιχα.

Για το έτος 2015 το Ι.Ο.ΑΣ. προχωρά στην έκδοση ημερήσιου ημερολογίου–ατζέντας, μεσαίου μεγέθους (14 x 21cm), από οικολογικό χαρτί, με λινοδεσία τύπου Flex book και κλείσιμο με λαστιχάκι. 

Παράλληλα, για το 2015 που το Ι.Ο.ΑΣ. κλείνει 10 χρόνια δράσης, παρουσιάζει μια ολοκαίνουργια επετειακή έκδοση του επιτραπέζιου ημερολογίου με μηνύματα οδηγικής συμπεριφοράς και γονεϊκά πρότυπα, με τίτλο: «Μάθε παιδί μου…Κ.Ο.Κ.», στηρίζοντας την επικοινωνία των μηνυμάτων με χαρακτηριστικά σκίτσα και κείμενα. Καθώς το θέμα της κυκλοφορίας στο δρόμο είναι ενσωματωμένο στην καθημερινότητα όλων μας, το Ι.Ο.ΑΣ. φιλοδοξεί τα ημερολόγια του, εκτός από ένα χρηστικό δώρο, να αποτελούν κάθε στιγμή της ημέρας μια υπενθύμιση για το πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια στις μετακινήσεις μας.

Το κόστος για το επιτραπέζιο ημερολόγιο αντιστοιχεί σε 3 ευρώ/τμχ. και για την ατζέντα σε 8 ευρώ/τμχ. για αγορές μεμονωμένων τεμαχίων.

Για επιπλέον πληροφορίες & παραγγελίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ι.Ο.ΑΣ. στα τηλέφωνα 210-8620150, ή στο email: [email protected].

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ