net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Bραβείο σχεδίασης από τον οργανισμό iF, στο Husqvarna Vitpilen 701.

Husqvarna Vitpilen701

Βραβείο για την σχεδίαση του Vitpilen 701 της Husqvarna απένειμε ο οργανισμός International Forum Design (iF), αναγνωρίζοντας το ξεχωριστό design του concept.

 
Ο θεσμός των βραβείων του iF μετράει περισσότερα  από 60 χρόνια και θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς στον χώρο του design, είναι κατ΄ αντιστοιχία δηλαδή, τα όσκαρ της σχεδίασης.  

Για το 2016, το Husqvarna Vitpilen 701 τιμήθηκε με βραβείο σχεδίασης στην κατηγορία professional concept, με το iF να αναφέρει για αυτό: 

Το Vitpilen 701 εκπέμπει αισθητικά την χαρά της οδήγησης, με φορέα την απλότητα και το minimal και με μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ φόρμας και πρακτικότητας. Τα στοιχεία αυτά έχουν χαθεί στις ημέρες μας από την υπερβολική –προς χάριν του εντυπωσιασμού- σχεδίαση των σύγχρονων μοτοσικλετών. 

To concept παρουσιάστηκε στο Μιλάνο τον περασμένο Νοέμβριο, ως η μεγαλύτερη έκδοση του Vitpilen 401, το οποίο σύντομα θα δούμε στην παραγωγή. Η μοναδική σχεδίαση του είναι αποτέλεσμα του studio Kiska, της εταιρείας design δηλαδή που είναι γνωστή στον δίτροχο κόσμο από την συνεργασία της με την KTM. 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ