net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Απογοητευμένος ο Jorge Lorenzo από την απόδοσή του την Κυριακή.

«Ήθελα να εγκαταλείψω»

Πολύ κακός αγώνας και μεγάλη απογοήτευση για τον Jorge Lorenzo στο Assen της Ολλανδίας, ο οποίος δήλωσε ότι σκέφτηκε την πιθανότητα εγκατάλειψης.

 
Ο Jorge Lorenzo δεν ήταν στην ημέρα του την Κυριακή, στην Ολλανδία, αλλά και γενικά είχε ένα κακό Σαββατοκύριακο. Ο Ισπανός κατάφερε να τερματίσει στην 10η θέση, έχοντας όμως πέσει ακόμα και μέχρι την…19η στο πρώτο σκέλος του αγώνα, πριν την διακοπή από την κόκκινη σημαία. 
Με δηλώσεις του, ο πρωταθλητής του 2015 λέει ότι σκέφτηκε σοβαρά την πιθανότητα εγκατάλειψης του αγώνα, ενώ συμπληρώνει τα λεγόμενά του δηλώνοντας ότι δεν είχε καθόλου καλή αίσθηση από το μπροστινό της μοτοσυκλέτας του. 

Ο Jorge είπε: «Ήταν πολύ δύσκολο να είμαι ανταγωνιστικός στον πρώτο αγώνα…ήμουν ίσως πιο αργός από ποτέ. Δεν ένιωθα ασφαλής και δεν έβλεπα τίποτα. Για να μην πέσω, έπρεπε να κόψω ταχύτητα. Θα έμπαινα στα pits επειδή ήμουν 19ος και δεν θα έπαιρνα πόντους. Ευτυχώς που δόθηκε η ευκαιρία να ξεκινήσω εκ νέου τον αγώνα»

Ο Lorenzo μίλησε και αναλυτικότερα σχετικά με την αίσθηση από την μοτοσυκλέτα του: «Δεν είναι ότι δεν πίεζα. Πίεζα συνεχώς: Στα φρένα, μέσα στη στροφή, στις εξόδους. Αλλά η μοτοσυκλέτα μου έδινε διαρκώς προειδοποιήσεις ότι θα πέσει. Φαίνεται ότι ευθύνεται το εμπρός λάστιχο, που κανένας μας δεν είχε χρησιμοποιήσει ξανά. Κάναμε 30 γύρους και το ελαστικό ήταν σαν καινούργιο!»

Τέλος, ο Jorge μίλησε και για την πτώση του ομόσταυλού του, Valentino Rossi: «Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. Αν πίεζα, μπορεί να έπεφτα σαν τον Rossi, ο οποίος ήταν πολύ γρηγορότερος από εμένα αλλά τελικά δεν πήρε βαθμούς…»

O Jorge Lorenzo αυτή την στιγμή είναι δεύτερος στην βαθμολογία, 24 βαθμούς πίσω από τον Marc Marquez, με 121 τον αριθμό. 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ