net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μία classified δημιουργία!

Μία classified δημιουργία!

Honda XL600R custom

Η συγκεκριμένη Honda XL600R μπορεί να δανείζετε κομμάτια από άλλες μοτοσυκλέτες αλλά παραμένει μία σκληροπυρινική Honda! Διαβάστε παρακάτω τις τροποποιήσεις που έγιναν...

 
Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα αποτελεί μια κατά παραγγελία κατασκευή, από την Classified Moto του John Ryland. «Πελάτης» του, η εταιρεία Progressive Insurance, η οποία θα χαρίσει την μοτοσυκλέτα σε έναν τυχερό αναβάτη, προς τιμήν της συμμετοχής της με το ίδρυμα Movember –ναι, και όμως υπάρχει.

Ως μοντέλο βάσης επιλέχθηκε μια Honda XL600R του 1984. Η μοτοσυκλέτα απαλλάχτηκε… εν ριπή οφθαλμού από τα πλαστικά, το πίσω υποπλαίσιο και πολλά από τα εργοστασιακά της τμήματα, ενώ το πλαίσιο δέχθηκε μεγάλης έκτασης τροποποίηση. Η σέλα στο μοντέλο είναι νέα, όπως και το τεπόζιτο, το οποίο προέρχεται από ένα Kawasaki KZ750.

Εντυπωσιάζει το επίπεδο περιφερειακών που έχουν χρησιμοποιηθεί, καθώς το εμπρός σύστημα-πιρούνι, τροχός, τιμονόπλακες και σταυρός, αλλά και τα φρένα, προέρχονται από ένα Kawasaki ZX-6R! Πίσω, μπορούμε να βρούμε ένα μονόμπρατσο ψαλίδι από ένα Triumph Speed Triple του 2006, ενώ εμπρός και πίσω έχουν τοποθετηθεί χωμάτινα ελαστικά.

Στον κινητήρα δεν τοποθετήθηκε μίζα, ωστόσο έγινε μεγάλης έκτασης ανακατασκευή και πολλά από τα εσωτερικά του τμήματα αναβαθμίστηκαν. Η εξάτμιση του μοντέλου είναι χειροποίητη, από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ εντελώς νέο είναι το ηλεκτρικό σύστημα της μοτοσυκλέτας, το οποίο λειτουργεί με μία πολύ μικρή μπαταρία λιθίου. 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ