net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Honda True Adventure: Η καμπάνια!

Αφού μας προσέφερε το ορεκτικό στην EICMA, η Honda ξεκινά μια προωθητική πορεία που θα οδηγήσει στην παρουσίαση του πραγματικού True Adventure της, του μοντέλου παραγωγής.

 
Στο κανάλι της Honda Motorcycles Europe στο YouTube ξεκίνησε μια σειρά βίντεο αφιερωμένα στο πρωτότυπο που παρουσιάστηκε τον περασμένο Νοέμβριο στο Μιλάνο, το επονομαζόμενο True Adventure. Η δικύλινδρη μοτοσυκλέτα περιπέτειας δεν είναι ακόμη μοντέλο παραγωγής και δε γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες γύρω από αυτήν, ωστόσο το πρωτότυπο της έκθεσης έδειχνε έτοιμο, με έναν δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα που φημολογείται στα 1000 κ.εκ.

Η σειρά των μικρών βίντεο ξεκίνησε με το True Adventure - Episode 1 / The Dream, στο οποίο κάνουμε μια βουτιά στην ιστορία ξαναζώντας τις λαμπρότερες στιγμές της Honda στο Paris-Dakar, τότε που κυριολεκτικά ξεκινούσε από το Παρίσι και τερμάτιζε στο Ντακάρ. Βλέπουμε τις συνεχόμενες νίκες της ιαπωνικής εταιρίας από το 1986 ως και το 1989 με περιγραφές από θρυλικούς αναβάτες, όπως ο Cyril Neveu και ξαναθυμόμαστε την εποχή που μοτοσικλέτες όπως το Africa Twin έβαζαν την Adventure κατηγορία στον χάρτη της αγοράς. Η αλήθεια είναι ότι στο βίντεο η προσπάθεια της Honda στο Dakar και φυσικά το Africa Twin είναι τα δύο κυρίαρχα στοιχεία με τους Ιάπωνες να θέλουν να μας πουν δύο πράγματα για τις δυνατότητες της νέας μοτοσικλέτας τους αλλά και για το όνομα που λογικά θα φέρει.

Η συνέχεια που μόλις κυκλοφόρησε είναι το True Adventure - Episode 2 / Live Unlike The Others, το οποίο και σας παραθέτουμε. Σε αυτό το επεισόδιο αφήνουμε τους αγωνιστικούς χώρους για να γνωρίσουμε απλούς αναβάτες από όλον τον κόσμο που ζουν τη δική τους περιπέτεια γυρίζοντας τον πλανήτη πάνω σε μια μοτοσυκλέτα της Honda. Μη νομίζετε πως μιλάμε απαραιτήτως για υπερ-εξοπλισμένες τουριστικές ναυαρχίδες και πανάκριβους εξοπλισμούς. Εδώ συναντάμε ανθρώπους που παλεύουν με τα χιόνια σε δυσθεώρητα υψόμετρα καβάλα σε παπιά C90 ή διασχίζουν την Αφρική καβάλα σε CRF250L. Διότι, όπως λέει και ο Soichiro Honda, «Η αξία της ζωής μπορεί να μετρηθεί από το πόσες φορές η ψυχή σου ανακατεύτηκε βαθιά».

Αυτή θα είναι μια όμορφη πορεία ως τη στιγμή που το πρωτότυπο του Μιλάνου θα επανέλθει ως ένα επίσημο μοντέλο παραγωγής. Ένα ιδιαιτέρως πολυαναμενόμενο μοντέλο παραγωγής.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ