net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το μικρό Honda SFA παρουσιάζεται ξανά ως concept αυτή τη φορά στην Ιαπωνία. Μήπως πλησιάζει η ώρα της παραγωγής;

Ιδιαίτερα μοντέρνος ο σχεδιασμός του SFA με λεπτομέρειες που συναντά κανείς σε μεγάλες και ακριβές μοτοσικλέτες.

Ιδιαίτερα επιθετικό σε σχεδίαση το SFA από αυτή την οπτική γωνία.

Αυτή είναι μια μάσκα που σίγουρα θα θέλαμε να δούμε σε κάποια γυμνή μοτοσικλέτα της Honda και μάλιστα άμεσα!

Honda SFA Concept: Μικρό και εντυπωσιακό

Στην έκθεση της Οσάκα, μαζί με το πρωτότυπο CRF 250 Rally που σας δείξαμε χθες, η Honda παρουσιάζει και ένα πρωτότυπο μικρό γυμνό μοτοσικλετάκι που δείχνει έτοιμο για τις δυτικές αγορές.

 
Το μικρό γυμνό SFA Concept κινείται από έναν μονοκύλινδρο τετράχρονο κινητήρα 150 κ.εκ. που προέρχεται από το ασιατικό μοντέλο CB150R –το οποίο δεν εξάγεται στην Ευρώπη. 

Με βάση αυτόν τον κινητήρα λοιπόν η Honda έφτιαξε αυτό το νοστιμότατο γυμνό μοντέλο και το παρουσίασε ήδη μια φορά τον περασμένο Οκτώβρη σε έκθεση στην Ινδονησία, ενώ τώρα το επαναφέρει στην επικαιρότητα με μια επίσημη εμφάνιση στην πατρίδα της και το Σαλόνι της Οσάκα το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται (21-22Μαρτίου).

Προς το παρόν η Honda δεν έχει αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο η εμφάνισή του SFA είναι άκρως εντυπωσιακή με μονόμπρατσο ψαλίδι, ανεστραμμένο πιρούνι, ακτινική δαγκάνα μπροστά και ένα υβριδικό πλαίσιο που συνδυάζει χωροδικτύωμα με χυτά μέρη στο κέντρο της μοτοσικλέτας

Η μικρή concept μοτοσικλέτα δείχνει ιδανική ως μια πρόταση που θα κοιτάξει στα μάτια τα μικρά Duke της ΚΤΜ και εύκολα θα μπορούσε η Honda να τα εξοπλίσει με κινητήρες 125, 250 ή και 300 κ. εκ. που ήδη έχει στο οπλοστάσιό της από τα αντίστοιχα CBR που πωλούνται κανονικά στην ευρωπαϊκή αγορά.

Όσο προσευχόμαστε η Honda να προχωρήσει στην παραγωγή των παραπάνω ονείρων, ας απολαύσουμε το SFA Concept σε ένα βίντεο.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ