net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Honda θα προμηθεύει με κινητήρες την κατηγορία Moto2 θα για άλλα τρία χρόνια.

Honda: Προμηθευτής στη Moto2 ως το 2018

Η Honda, σε συνεργασία με την ισπανική ExternPro θα συνεχίσει να προμηθεύει με κινητήρες την κατηγορία Moto2 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας μέχρι και το τέλος της σεζόν του 2018.

 
Ο ιαπωνικός κολοσσός προμηθεύει κινητήρες στη Moto2 από 2010, όταν και άλλαξαν οι κανονισμοί και οι δίχρονες μοτοσικλέτες των 250 κ.εκ. αντικαταστάθηκαν από τετράχρονες 600 κ.εκ. Η Honda προμηθεύει το πρωτάθλημα με τον κινητήρα του CBR600 τον οποίο προετοιμάζει κατάλληλα, διανέμει στις ομάδες και συντηρεί η ExternPro. Τώρα η Dorna επέκτεινε το συμβόλαιο με τις δύο εταιρίες μέχρι το τέλος της σεζόν του 2018, προφανώς ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι δύο εταιρίες.

Επί του θέματος, ο Carmelo Ezpeleta, διευθύνων σύμβουλος της Dorna Sports δήλωσε: «Η Moto2 είναι μια επιτυχία από τότε που ξεκίνησε και όσο πάει γίνεται καλύτερη! Η Honda υπήρξε για μας ο μοναδικός προμηθευτής κινητήρων από την πρώτη ημέρα της κατηγορίας το 2010 και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τους κινητήρες της για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο κινητήρας της Honda, πέρα από μία συναρπαστική προσθήκη στο πρωτάθλημα αποδείχθηκε και ένα πολύ αξιόπιστο «κεφάλαιο», κάτι πολύ σημαντικό για τους αγώνες.»

Από την πλευρά της Honda, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της, HRC, Shuhei Nakamoto, δήλωσε: « Η κατηγορία Moto2 συνεχίζει να προοδεύει και να προετοιμάζει αναβάτες για την μεγάλη κατηγορία και εδώ στη Honda είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα υποστηρίζουμε αυτή την κλάση για άλλα τρία χρόνια. Μαζί με την ExternPro και την Dorna θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να προσφέρουμε τον καλύτερο εξοπλισμό για την κατηγορία»

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ