net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αυτό θα είναι το νέο Honda Monkey Z50!

Honda Monkey: Επιστρέφει!

Την επαναφορά ακόμη ενός εικονικού μοντέλου της σχεδιάζει η Honda και συγκεκριμένα του πασίγνωστου «μπόμπου» της, του Monkey, πλέον και με το όνομα!

 
Το Honda MSX125 ή «Grom» όπως είναι γνωστό στην αμερικανική αγορά, έκανε τεράστια επιτυχία όταν κυκλοφόρησε στην αγορά το 2014. Τώρα μαθαίνουμε ότι η Honda σχεδιάζει να επαναφέρει ένα ακόμη θρυλικό όνομα της γκάμας της: το Z50 Monkey, σε μία νέα υλοποίηση, βασισμένη στο MSX.
H εταιρεία κατέθεσε σχέδια προς κατοχύρωση, στα οποία φαίνεται ξεκάθαρα η μορφή του νέου μοντέλου. Ο κινητήρας και το πλαίσιο θα προέρχονται κατευθείαν από το MSX 125, όπως επίσης και οι τροχοί, τα φρένα και η εμπρός ανάρτηση. Πίσω, διακρίνεται ένα νέο υποπλαίσιο, ενώ το μοντέλο θα χρησιμοποιεί δύο αμορτισέρ, σε αντίθεση με το Monoshock του MSX. Επίσης, το νέο Monkey θα φέρει ατσάλινο σωληνωτό ψαλίδι, σε αντίθεση με το τετράγωνης διατομής του MSX.

To μοντέλο αναμένεται όχι απλώς να μπει στην παραγωγή, αλλά να είναι και νόμιμο για κυκλοφορία στην Ευρώπη, βάσει Euro 4! Μία ένδειξη αυτού είναι ότι τα σχέδια δείχνουν ξεκάθαρα λεπτομέρειες στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας, όπου η βάση της πινακίδας προεξέχει πίσω από τον τροχό-μια απαίτηση των νέων προδιαγραφών.
Περιμένουμε περισσότερα! 
 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ