net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Concept One διαλέγει έναν δρόμο ανάμεσα σε Scrambler και Cafe Racer.

Τρελό ψηφιακό οργανάκι κυριαρχεί στη θέα από τη θέση οδήγησης του Concept One.

Η πιο scrambler έκδοση ανήκει στο Concept Two, με γήινα χρώματα και λίγο πιο εκτός δρόμου εμφάνιση.

Λιτότερη η εικόνα στο τιμόνι του Concept Two, με το ψηφιακό όργανο στο κέντρο.

Honda MSX 50 Scrambler Concept

Συνεχίζουμε την περιήγησή μας στα πρωτότπα μοντέλα που θα εμφανίσει η Honda στο Tokyo Motor Show. Αυτή τη φορά συναντάμε το MSX σε δύο εκδόσεις Scrambler. Μέσα στη μόδα δηλαδή.

 
Το MSX των 50 κ.εκ., γνωστό και ως Grom σε διάφορες αγορές όπως αυτή των ΗΠΑ, η Honda το τροποποιεί σε δύο διαφορετικές εκδόσεις Scrambler για τις ανάγκες της μεγάλης έκθεσης στην πατρίδα της.
Το Concept One διακρίνεται από τον ασημί και μαύρο χρωματισμό του, ανατρέχοντας σε ένα κλασικό σχέδιο που ισορροπεί ανάμεσα σε Scrambler και Cafe Racer. Μαύρες ζάντες, number plate, σέλα με κουρμπαριστό πίσω μέρος, κοντοί καθρέπτες στις άκρες του τιμονιού φτιάχνουν μια πεντανόστιμη εμφάνιση για πολλές ζήλειες.

Το Concept Two, από την άλλη, μας ταξιδεύει σε ένα κλασικό scrambler σχέδιο με γήινα χρώματα - πράσινο και καφέ - ψηλότερο τιμόνι, διαφορετικό φανάρι, παχύτερο ψαλίδι, πιο κοντή εξάτμιση και άβαφες ζάντες. Για μια φορά ακόμη έχουμε μπροστά μας ένα μικρό κόσμημα που θα τραβούσε πολλά βλέμματα στον δρόμο - αν έμπαινε σε παραγωγή.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ