net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H νέα café racer Honda CX500

Honda CX500

Τα μοντέλα CX αρχίζουν και εξαφανίζονται από την αγορά. Η εταιρεία Kerkus Cycles μεταμορφώνει μια Honda CX500 σε ένα café racer για να της δώσει διαχρονικό αέρα.

 
Ακόμα ένα CX, που μετατράπηκε σε μια café racer μοτοσυκλέτα; Ναι, αλλά επειδή σε ορισμένα μέρη αυτές οι μοτοσυκλέτες απειλούνται με εξαφάνιση, το εγχείρημα αποκτά τη δική του αξία.
 
Το μοντέλο Honda CX500 δε βρίσκεται ακόμα σε επίπεδα εξαφάνισης, αλλά είναι αρκετά κοντά στα όρια.Στο πλαίσιο της προστασίας αυτών των μοτοσυκλετών, η εταιρεία Kerkus Cycles ανέλαβε να τροποποιήσει το CX και το έκανε τελείως αναστρέψιμο. Με άλλα λόγια μπορεί κάποιος να προσθέσει ή να αφαιρείς εξαρτήματα ή ακόμα και να το επαναφέρει στην εργοστασιακή του κατασκευή.
  
Το CX έχει μια όμορφη εμφάνιση, ένα δερμάτινο κάθισμα με μια ενσωματωμένη ουρά που τελειώνει σε δυο πινακίδες με το νούμερο του μοντέλου και ένα πίσω φανάρι σε στυλ brat. Η λειτουργία των πινακιδών δεν είναι μόνο για τον αγωνιστικό χαρακτήρα του CX, αλλά και για να κρύψει τα μέρη του πλαισίου, που αισθητικά δεν είναι όμορφα.
 
Το τελευταίο αντιμετωπίστηκε με την απομάκρυνση του φιλτροκουτίου και την επανατοποθέτηση ολόκληρου του ηλεκτρικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας λιθίου. Ο κινητήρας δεν έχει υποστεί επεξεργασία, και το ίδιο έγινε με το πλαίσιο και το ψαλίδι.
 
Στο μπροστινό μέρος έγινε αντικατάσταση οποιουδήποτε στοιχείου του πλαισίου και του συστήματος πέδησης. Το πιρούνι είναι 10 χιλιοστών κα τα νέα ελαστικά. Η τελική πινελιά της Kerkus Cycles  αφορά την εξάτμιση με διάταξη δύο σε δύο.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ