net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το custom scrambler Honda CΒ350

Honda CB350 custom

Ένας ιδιώτης από την Αγγλία με πάθος για τις μετατροπές, μεταμορφώνει το ταπεινό Honda CB350 σε ένα scrambler που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες.

 

Παρότι το δικύλινδρο Honda CB350 δεν υπήρξε ποτέ τόσο δημοφιλές και ήταν πάντα στη σκιά των μεγαλύτερων τετρακύλινδρων αδελφών του, δεν παύει να είναι μια πολύ καλή βάση για κάθε είδους μετατροπές. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο ιδιοκτήτης του επέλεξε το συγκεκριμένο μοντέλο για να το μετατρέψει σε στυλ scrambler, μια κατηγορία η οποία κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους των customizing μοτοσυκλετών.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, για να ολοκληρωθεί αυτή η μετατροπή χρειάστηκαν σχεδόν 2 έτη. Σκοπός ήταν να δείχνει πιο χαμηλό και μακρύ από το εργοστασιακό. Έτσι κάποια από τα μέρη της μοτοσυκλέτας κατασκευάστηκαν για αυτό το σκοπό σε μηχανουργείο, κάτι που είναι σύνηθες σε τέτοιου είδους μετατροπές.

Φυσικά σε μια τέτοια αλλαγή δεν θα είχαν θέση τα εργοστασιακά ελαστικά και οι αρχικές ζάντες της μοτοσυκλέτας. Κατά συνέπειαν αντικαταστάθηκαν και αυτά σε μια προσπάθεια για φαρδύτερη εμφάνιση. Πλέον δεν χρειάζεται να είσαι παρατηρητικός για να καταλάβεις πόσο διαφέρει αυτό το μοντέλο από ένα εργοστασιακό CB350.

Tα περισσότερα από τα ανταλλακτικά, που έχουν τοποθετηθεί είναι καινούρια, και παρόλο που ο ιδιοκτήτης δυσκολεύτηκε αρκετά στο να καταφέρει να τα συνδυάσει, πιστεύουμε ότι τελικά οι κόποι του ανταμείφθηκαν.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ