net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ιδού! Η τελική από ότι φαίνεται μορφή του επερχόμενου Honda CRF1000L Africa Twin!

Όμορφο design, επιθετικό look, μάχιμη από ότι φαίνεται κατασκευή, για hardcore χώμα.

Και σούζα σε βίντεο της Honda; Πάει, χάλασε και αυτή η εταιρεία. Πλάκα κάνουμε φυσικά, και ο παράγοντας διασκέδαση παίζει σημαντικό ρόλο στο Africa.

Και άλματα στο Θεό;! Και όμως. True Adventure στην ουσία, και όχι απλώς στην εμφάνιση.

Και αξεσουάρ επίσημα φυσικά, όπως εδώ οι βαλίτσες.

Το νέο Africa Twin θα βγαίνει και σε έκδοση με κιβώτιο DCT.

Honda Africa Twin. Αποκαλύφθηκε!

Το έκτο βίντεο της σειράς teaser της Honda για το επερχόμενο CRF1000L Africa Twin διέρρευσε, ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται, στο διαδίκτυο, και σε αυτό βλέπουμε για πρώτη φορά καθαρά, το μοντέλο παραγωγής!

 
Στο βίντεο, με τίτλο "Επεισόδιο έκτο: η συνάντηση", βλέπουμε ένα meeting των τεχνικών υπεύθυνων και των αναβατών εξέλιξης του νέου Africa Twin, με τον επικεφαλής του σχεδιασμού προϊόντων της Honda Ευρώπης, Dave Hancock.
Ενδιάμεσα με τις (θριαμβευτικές) παρατηρήσεις των ανθρώπων της Honda, βλέπουμε για πρώτη φορά το νέο Africa Twin σε όλη του τη δόξα και τη λεπτομέρεια, όπως θα το δούμε στην παραγωγή, το 2016. Στο -πιθανώς τελευταίο από τη σειρά- teaser βλέπουμε τη μοτοσικλέτα σε κόκκινο και λευκό χρώμα, ενώ εντύπωση προκαλεί η ΚΟΚΚΙΝΗ σέλα στην κόκκινη έκδοση! Μετά από το πρώτο Yamaha R1, τώρα και στο Africa Twin! Τέλος, στο βίντεο φαίνεται και η έκδοση με κιβώτιο DCT, όσο και μια έκδοση με βαλίτσες.

Τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα, οπότε κανείς δεν γνωρίζει ακόμα επισήμως βάρος, ιπποδύναμη, και λεπτομέρειες για το ηλεκτρονικό οπλοστάσιο του Africa. Ίδωμεν.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ