net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Honda Adventure Camp 2017

Honda Adventure Camp 2017

H πιο δυνατή μοτοσυκλετιστική εμπειρία έρχεται από την Honda στις 24-25 Ιουνίου, στην πίστα Αγίου Κοσμά.

 

Μια ισχυρή δόση αδρεναλίνης και οδηγικής απόλαυσης περιμένει τις 15 ομάδες στο πρώτο διαγωνιστικό και εκπαιδευτικό camp της Honda στην Ελλάδα, που θα διεξαχθεί στην πίστα Αγίου Κοσμά στις 24-25 Ιουνίου.

Δύο μέρες γεμάτες δραστηριότητες, που θα γεμίσουν τους αναβάτες εμπειρίες, γνώσεις και δεξιότητες και θα καθορίσουν ποιες θα είναι οι 2 ομάδες που θα ζήσουν την αξέχαστη εμπειρία του Hondaroadtrips στη Νότια Ιταλία!

Σκοπός του Honda Adventure Camp είναι να υποδεχτεί και να εκπαιδεύσει 15 ομάδες αναβατών μέσα από ένα μοτοσυκλετιστικό πρόγραμμα. Οι 15 ομάδες επιλέχθησαν ανάμεσα από 50 συμμετοχές, που προέκυψαν από την κλήρωση της πρώτης φάσης του Honda Roadtrips.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης λειτουργίας του Honda Adventure Camp, οι 15 ομάδες αναβατών θα διαγωνιστούν σε 3 δοκιμασίες: Οδηγικές Ικανότητες σε Ασφαλτο, Test Φυσικής Αγωγής και Ψυχογραφικό Test. Στο τέλος της διαδικασίας οι δύο ομάδες (4 αναβάτες) που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή του θεσμού θα είναι αυτές, που θα συμμετέχουν στο φετινό ταξίδι του Honda Roadtrips 2017.

Για το 2017 σύντροφος των 4 αναβατών θα είναι η νέα Honda X-ADV. Συνδυάζει το SUV στυλ και τη γοητεία μιας μοτοσικλέτας off-road με ανθεκτικό πλαίσιο, αναρτήσεις μεγάλων διαδρομών, ακτινικές δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων και ισχυρές επιδόσεις από ένα δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα με διπλό συμπλέκτη DCT. 

 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ