net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Ημερίδα αποτέλεσε εξαιρετική ευκαιρία για ανταλλαγή τεχνογνωσίας ανάμεσα στους εμπλεκόμενους με την οδική ασφάλεια στην Ελλάδα.

Ημερίδα οδικής ασφάλειας στο ΕΜΠ

Ημερίδα Οδικής Ασφάλειας πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, την Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014, στο πλαίσιο του έργου ROSEE του Προγράμματος Διακρατικής Συνεργασίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (SEE).

 
Η ημερίδα διοργανώθηκε από τον Τομέα Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής του ΕΜΠ. 

Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του έργου ROSEE καθώς και οι συνεισφορές των μελών της Εθνικής Συμβουλευτικής Ομάδας που λειτούργησε στο πλαίσιο του έργου. Η Ημερίδα αυτή αποτέλεσε εξαιρετική ευκαιρία για ανταλλαγή τεχνογνωσίας ανάμεσα στους εμπλεκόμενους με την οδική ασφάλεια στην Ελλάδα, πάνω σε θέματα προτεραιότητας οδικής ασφάλειας στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Νότιο-ανατολικής Ευρώπης, με έμφαση σε θέματα πολιτικής, ασφάλειας της οδικής υποδομής και συμπεριφοράς των χρηστών της οδού. 

Στην Ημερίδα συμμετείχαν περισσότεροι από 80 ειδικοί στην οδική ασφάλεια μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι αρμόδιων Υπουργείων, υπεύθυνοι λειτουργίας οδών, επιστημονικών φορέων και ΜΚΟ. Όλες οι παρουσιάσεις είναι διαθέσιμες στον δικτυακό τόπο του έργου.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ