net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Όμορφη μοτοσικλέτα, κορυφαία περιφερειακά, εντυπωσιακά όργανα και χορταστικές επιδόσεις. Φυσικά με τσιμπημένη τιμή.

Ηλεκτρική Victory Empulse TT 2016

Τις Empulse τις γνωρίσαμε κάτω από το όνομα της Brammo, ενώ από το 2016 προσεταιρίζονται το όνομα της Victory. Εντυπωσιακό το βίντεο της εταιρείας για το μοντέλο TT του 2016, με βραδινές "κόντρες" σε κλειστούς δρόμους.

 
Η ιστορία μας αρχίζει με 2 αναβάτες Victory Empulse που βλέπουν στο Smartphone του ενός βίντεο από τον αγώνα TT Zero στο Isle of Man, όπου η μοτοσικλέτα της Victory ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο του αγώνα των ηλεκτρικών.
Ε, αναμενόμενα... "φτιάχνονται", και αφού έχουν στα χέρια τους το μοντέλο δρόμου Victory Empulse TT του 2016 που βασίζεται πάνω στο μοντέλο που ανέβηκε στο βάθρο του TT, αρχίζουν την κόντρα στη νυχτερινή πόλη. Φυσικά εδώ έχουμε αμερικάνικο βίντεο, και σε όλο το βίντεο βλέπουμε στο κάτω μέρος την επιγραφή "Professional Riders. Closed Course. Do not attempt." Επαγγελματίες αναβάτες, κλειστοί δρόμοι, ΜΗΝ το επιχειρήσετε. Μην αρχίσουν και πέφτουν οι μηνύσεις βροχή και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Είπαμε: ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! Ναι, όπως στο ΤΤ.

Σημειώστε πως η Victory Empulse TT θα κοστίζει 20.000 δολάρια, με βάρος 213 κιλά (μη μπερδευτείτε και ρωτήσετε "γεμάτη ή άδεια"), και απόδοση 54 Hp και 8,4 Kgm μέγιστης ροπής, με τελική ταχύτητα που υπερβαίνει τα 160 χλμ/ώρα.

Τέλος, να σημειώσουμε πως το βίντεο μπορείτε να το δείτε και σε υπέρ-υψηλή ανάλυση 4Κ. Τουλάχιστον, αν το σηκώνει το μηχάνημα σας.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ