net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To HX250R είναι η μοτοσικλέτα με την οποία η Hero θα κάνει λογικά την είσοδό της στην Ευρώπη.

Hero: Έρχεται στην Ευρώπη μέσω EBR;

Η κάθοδος των …Ινδών κατασκευαστών στις αγορές της Ευρώπης θεωρείται δεδομένη. Πρώτη από όλους φαίνεται πως θα είναι η γιγαντιαία Hero φέρνοντας στη Γηραιά Ήπειρο μια μικρή μοτοσικλέτα για ευρωπαϊκά γούστα.

 
Η ινδική Hero είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στην Ινδία με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα 6,5 εκατ. δίκυκλα το 2013. Αυτό σημαίνει παράλληλα ότι η Hero είναι και ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές δικύκλων στον κόσμο, με τους ίδιους να πιστεύουν ότι είναι το Νο.1, αν και η Honda (τουλάχιστον) με τριπλάσιες σχεδόν πωλήσεις μάλλον… διαφωνεί. 
Τα πλοκάμια της Hero έχουν ήδη φτάσει στην Αμερικάνικη Ήπειρο, ενώ σίγα-σιγά το ίδιο κάνει και στην Ευρώπη, μέσω της Erik Buell Racing (EBR) με την οποία πορεύεται και στις Η.Π.Α.. Η Hero είναι o βασικός μέτοχος της EBR που τρέχει φέτος και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike με την εταιρία του Erik Buell να δίνει στους Ινδούς, πέρα από κύρος και τεχνογνωσία. 

Στις αρχές του χρόνου η EBR άνοιξε για πρώτη φορά γραφεία και επί ευρωπαϊκού εδάφους ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα Visordown, στα μέσα Ιουλίου η Hero (ως Hero), κατέθεσε αίτηση στο Ευρωπαϊκό Γραφείο Εναρμόνισης στο Πλαίσιο της Εσωτερικής Αγοράς για κατοχύρωση του ονόματος HX250R. Το εν λόγω όνομα αντιστοιχεί στη νέα μικρή sport μοτοσικλέτα των Ινδών που κινείται από υγρόψυκτο κινητήρα 250 κ.εκ. απόδοσης 31 ίππων και έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την EBR. 

Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει ότι η ινδική εταιρία θα κάνει την είσοδό της με μια μικρή και προσιτή μοτοσικλέτα και στην ευρωπαϊκή αγορά, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει από την επόμενη κιόλας χρονιά όταν η HX250R θα κάνει το ντεμπούτο της και στην αγορά της Ινδίας. Τέλος, δεν αποκλείεται η μοτοσικλέτα να διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά ως Hero EBR ή απλά ως EBR.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ