net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πολλές και δυνατές οι εκδηλώσεις της Harley-Davidson για τη νέα χρονιά.

Harley-Davidson: Πολλές εκδηλώσεις το 2016

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της για το 2016, το οποίο περιλαμβάνει events σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, ανακοίνωσε η αμερικάνικη εταιρία, περιμένοντας συμμετοχή από όλους τους φίλους των δύο τροχών.

 
Κάθε εκδήλωση της Harley-Davidson, έχει σχεδιαστεί για να έχει το δικό της μοναδικό χαρακτήρα, δίνοντας στους επισκέπτες μια ξεχωριστή και διαφορετική εμπειρία σε κάθε χώρο και ένα πραγματικό λόγο για να οδηγηθούν οι επισκέπτες σε κάθε μια εκδήλωση από αυτές ξεχωριστά.  Όπως σε όλες τις εκδηλώσεις, η ζωντανή μουσική, η επίδειξη custom μοτοσυκλετών, η δυνατότητα για δοκιμαστική οδήγηση και οι παρελάσεις, θα συντροφεύσουν τους χιλιάδες αναβάτες της Harley.

Η περίοδος εκδηλώσεων ξεκινά στο Γκριμό, στο αριστοκρατικό θέρετρο της Κυανής Ακτής στο St-Tropez, στις 28 Απριλίου -1 Μαΐου, με το 10ο ετήσιο Harley-Davidson Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ. Το 2015 πάνω από 15.000 Harley αναβάτες παρακολούθησαν το Φεστιβάλ, ενώ φέτος αναμένονται περισσότεροι συμμετέχοντες που θα βιώσουν την ατμόσφαιρα, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής στην παραλία, απολαμβάνοντας τη διασκέδαση και ξεκούραση  που προσφέρουν τα εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα και μπαρ της περιοχής. 

Η προπώληση των εισιτηρίων  για το Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ θα ξεκινήσει σύντομα, ενώ ανακοινώσεις θα γίνουν στο H.O.G και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Harley-Davidson.  Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πώληση εισιτηρίων στο Ημερολόγιο Εκδηλώσεων της επίσημης ιστοσελίδας της Harley-Davidson. Εκεί θα βρείτε και πληροφορίες σχετικά με όλες τις εκδηλώσεις της Harley-Davidson και του H.O.G για το 2016.

Tο αποκορύφωμα για πολλούς αναβάτες Harley κάθε χρόνο είναι το Ευρωπαϊκό ράλλυ H.O.G, το οποίο κινείται σε μια διαφορετική τοποθεσία κάθε χρόνο. Για το 2016 ο εκλεκτός τόπος για το 25ο Ευρωπαϊκό ράλλυ H.O.G, είναι η όμορφη Σλοβενία το παραλιακό θέρετρο του Portorož, το οποίο λαμβάνει χώρα 16-19 Ιουνίου. Aυτή η εκπληκτική τοποθεσία, δεν έχει φιλοξενήσει ποτέ αντίστοιχη εκδήλωση της Harley-Davidson.  Πάνω από 10.000 αναβάτες αναμένεται να συμμετάσχουν, ενώ η εκδήλωση θα είναι ανοικτή με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Η παραδοσιακή τελετή λήξης της χρονιάς πραγματοποιείται και πάλι στην Αυστρία, στο μικρό αλπικό χωριό δίπλα στη λίμνη Faak am See, όπου για άλλη μια φορά φιλοξενεί το μεγαλύτερο, ανοιχτό και ελεύθερο Ευρωπαϊκό φεστιβάλ,το European Bike Week . Από 6-11 Σεπτέμβριου πάνω από 120.000 αναβάτες από όλη την Ευρώπη και πέραν αυτής, θα γνωρίσουν την περιοχή της Καρινθίας σε μια τεράστια γιορτή της Harley-Davidson. Η εκδήλωση θα προσφέρει ψυχαγωγία, εκδηλώσεις και δραστηριότητες για κάθε γούστο, ανάμεσα σε μερικά από τα πιο μαγευτικά τοπία για οδήγηση σε ανοιχτούς δρόμους.

«Το 2016 θα είναι άλλη μια μεγάλη χρονιά για τις εκδηλώσεις Harley-Davidson, και είμαστε βέβαιοι ότι έχουμε το πιο συναρπαστικό πρόγραμμα,» είπε ο Trevor Barton, Harley-Davidson Europe Consumer Experience Manager. «Πέρυσι το Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ και το European Bike Week είχαν ρεκόρ συμμετεχόντων και με το Ευρωπαϊκό H.O.G Ράλι ανοιχτό προς όλους και με ελεύθερη είσοδο, σε ένα εντελώς νέο χώρο στο φανταστικό τοπίο της Σλοβενίας, είμαστε βέβαιοι για την επιτυχία των γεγονότων της Harley-Davidson».

Επίσης, οι εκδηλώσεις του «Big Three» για το 2016 περιλαμβάνουν μια σειρά από δραστηριότητες σε όλη την περιοχή, από το Αφρικανικό Bike Week στο Margate, της Ν.Αφρικής τον Απρίλιο, μέχρι το H.O.G Ράλλυ στη Μέση Ανατολή και Β.Αφρική το Δεκέμβριο.  Παράλληλα διαδραματίζονται οι εξαιρετικά δημοφιλείς εκδηλώσεις «Μέρες Harley» στο Αμβούργο, τη Νορβηγία και Αγία Πετρούπολη και άλλα σημαντικά γεγονότα σε χώρες τόσο διαφορετικές όπως η Βουλγαρία, η Φινλανδία, η Ιρλανδία, η Πολωνία και το Μπαχρέιν.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ