net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2016 θα συνεργάζονται η HRC και η Termignoni στο MotoGP. Οι δύο εταιρίες συνεργάζονται στο Π.Π. MX και Rally Raid.

HRC-Termignoni: Επέκταση συνεργασίας στο MotoGP

Τη συνεργασία τους για δύο ακόμη χρόνια ανανέωσαν η Honda Racing Corporation (HRC) και ο γνωστός κατασκευαστής εξατμίσεων Termignoni στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP.

 
Η HRC και η Termignoni συνεργάζονται στο MotoGP από το 2011 και έχουν κατακτήσει μαζί επτά συνολικά παγκόσμιους τίτλους-τρεις αναβατών και τέσσερις κατασκευαστών. Οι δύο εταιρίες θέλουν να συνεχίσουν σε αυτό το δρόμο της επιτυχία και για αυτό το λόγο ανανέωσαν τη συνεργασία τους για άλλα δύο χρόνια, μέχρι το τέλος της σεζόν 2016.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με την Termignoni για άλλα δύο χρόνια. Έχουμε απολαύσει μεγάλες επιτυχίες μαζί τις τελευταίες σεζόν και ελπίζουμε ότι αυτές θα συνεχίσουν για πολλά χρόνια ακόμη!», δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας Repsol Honda και διευθυντής επικοινωνίας και μάρκετινγκ της HRC, Livio Suppo.

Από την πλευρά της Termignoni, ο διευθύνων σύμβουλος της ιταλικής εταιρίας, Michele Burnengo είπε: «Είναι μεγάλη ευχαρίστηση για εμάς που θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την HRC. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια απολαύσαμε πολλές νίκες και χάρη στην τέλεια εργασιακή σχέση μεταξύ μας, είχαμε την ευκαιρία επεκτείνουμε και να ισχυροποιήσουμε τη συνεργασία μας στα παγκόσμια πρωταθλήματα Rally Raid και Motocross. Είμαστε υπερήφανοι που δουλεύουμε τόσο στενά με το θρυλικό αγωνιστικό τμήμα της Honda, γιατί αυτό πιστοποιεί τις ικανότητες και τη δυναμική της Termignoni.»

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ