net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To νέο HONDA 150SS Racer

HONDA 150SS: Ένα cafe racer από το μέλλον

Η HONDA Ταϋλάνδης μόλις αποκάλυψε το νέο μοντέλο 150SS Racer στην έκθεση αυτοκινήτου της Μπανγκόκ. Ένα μοντέλο που συνδυάζει στοιχεία από το παρελθόν και το μέλλον.

 
Η εταιρεία δεν έδωσε στη δημοσιότητα πολλές τεχνικές λεπτομέρειες για το 150SS, αλλά το όνομα του μοντέλου αποκαλύπτει από μόνο του ότι τροφοδοτείται από έναν 150 κκ. κινητήρα.

Ο κομψός σχεδιασμός του αποδεικνύει τη θέληση της HONDA να επενδύσει σε αυτό το μοντέλο. Το νέο café racer στυλ της μοτοσυκλέτας του δίνει μια φουτουριστική ταυτότητα, αλλά με τον στρογγυλό προβολέα θυμίζει κάτι από CB400SS.

Περισσότερες ρετρό πινελιές είναι εμφανείς στα δισκόφρενα και το στυλ του σιγαστήρα. Το σμιλεμένο ντεπόζιτο και πλαίσιο δίνουν ένα μυώδη κι επιθετικό χαρακτήρα στη μοτοσυκλέτα. Μοιάζει σαν κάποιος να έχει πάρει το σχεδιασμό του MSX125 και να έχει βελτιώσει λίγο τις τεχνικές λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το αν το 150SS Racer προορίζεται να βγει στην αγορά ή θα παραμείνει απλά εκθεσιακό μοντέλο. Η αλήθεια είναι ότι η εταιρεία επένδυσε αρκετά σε χρόνο και χρήμα για να παρελαύνει απλά το 150SS σε εκθέσεις. Ο χρόνος θα δείξει κατά πόσον, η νέα μοτοσυκλέτα  θα γίνει πραγματικότητα…
  
 
 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ