net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η καλή πράξη της ημέρας

Ένας οδηγός αστικού λεωφορείου στην Ιρλανδία, μας θύμισε ότι δεν κοστίζει τίποτα το να βοηθάς συνανθρώπους σου, διευκολύνοντας έναν μοτοσικλετιστή που έχει πρόβλημα.

 
Συγκεκριμένα ο άτυχος αναβάτης, έμεινε από βλάβη στην μοτοσικλέτα του, βράδυ, σε  μια κεντρική διασταύρωση του περαστικού οδικού δικτύου του Δουβλίνου. Ο οδηγός ενός αστικού λεωφορείου που κατευθυνόταν άδειο προς το αμαξοστάσιο, στο τέλος της βάρδιας του, αντιλήφθηκε τον μοτοσικλετιστή στην άκρη του δρόμου και χωρίς δεύτερη σκέψη, τον «φόρτωσε» μαζί με την μηχανή του, προκειμένου να τον μεταφέρει σε πιο ασφαλές μέρος μέσα στην πόλη του Δουβλίνου. Ένα μεγάλο μπράβο στον οδηγό του λεωφορείου λοιπόν! Κάτι μας λέει ότι μπορεί να είναι ή να έχει υπάρξει μοτοσικλετιστής στο παρελθόν… 

 
  • np

    Την ελληνική εκδοχή της ιστορίας την είχα ζήσει αρκετά πρωινά έξω από το σταθμό προαστιακού στους αγίους αναργύρους. Ο οδηγός του άδειου λεωφορείου του οασα μετέφερε τη μοτοσυκλέτα του με αυτό και την άφηνε εκεί προφανώς για να την πάρει στο σχόλασμα και να φύγει πιο γρήγορα.

     

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ