net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις αναρτήσεις YSS!

H ιστορία των YSS

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως πήραν το όνομά τους οι γνωστές αναρτήσεις YSS; Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για αυτές; Εδώ θα τα δείτε όλα!

 
Οι αναρτήσεις YSS αποτελούν μια επιλογή aftermarket αναρτήσεων για όλα τα είδη δικύκλου: μοτοσυκλέτα, παπί και scooter, εδώ και πάνω από 27 έτη σε όλο τον κόσμο. Πως όμως ξεκίνησε την πορεία της η εταιρεία; Και επίσης, τι σημαίνει YSS;

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1988 στην Bangplee της Ταϋλάνδης, ως TSK Factory Co LTD. Σκοπός της εταιρείας ήταν η κατασκευή αναρτήσεων για δίκυκλα σε μικρή κλίμακα. Οι αναρτήσεις αυτές κυκλοφορούσαν με το εμπορικό ακρωνύμιο Y.S.S., το οποίο αντιστοιχεί στις λέξεις Your Supreme Suspension (η ανώτερή σας ανάρτηση)! Αρκετά έξυπνο, δεν νομίζετε; 

Μέσα σε 6 χρόνια η εταιρεία είχε εξαπλωθεί στην αγορά και το 1994 δέχθηκε μια πλήρη αναδιοργάνωση από Ταϋλανδούς μηχανικούς, με νέα μηχανήματα και υποστήριξη και αυξάνοντας τα στάνταρ της στα πρότυπα των Ιαπωνικών εργοστασίων. Αποτέλεσμα της συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας της εταιρείας είναι οι πιστοποιήσεις ISO, TUV και QS9000, που της αποδόθηκαν το 2001. 

Η εταιρεία διαθέτει μια πλήρη γκάμα αναρτήσεων, για μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων δικύκλων της αγοράς. Το κατάστημα ειδών μοτοσυκλέτας Αλεξόπουλος, εισαγωγέας των αναρτήσεων YSS, φέρει μια ευρεία σειρά μοντέλων ανάρτησης στο κατάστημά του, τα οποία μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ!  

 

MOTO???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ