net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αυτός είναι ο νέος χρωματισμός της Yamaha R1M για το 2017.

Η Yamaha R1M του 2017

Την νέα έκδοση της κορυφαίας της supersport παρουσίασε η Yamaha, η οποία είναι διαθέσιμη πλέον σε νέο χρωματισμό, ενώ ανακοίνωσε και την ημερομηνία ανοίγματος των παραγγελιών για αυτή.

 
Τελικά, η R1M της Yamaha αποδείχθηκε εξαιρετικά αγαπητή στον μοτοσυκλετιστικό κόσμο. Απόδειξη, το ότι για τρίτη χρονιά θα γίνει διαθέσιμη η έκδοση της supersport λίτρου στην Yamaha, οι παραγγελίες για την οποία θα γίνουν μέσω μιας ηλεκτρονικής αίτησης.
Οι αιτήσεις παραγγελίας για την μοτοσυκλέτα θα «ανοίξουν» την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, ενώ ο αριθμός των μοτοσυκλετών που θα γίνουν διαθέσιμες είναι περιορισμένος, χωρίς ωστόσο η Yamaha να αποκαλύπτει ποιος είναι ακριβώς.
Δείτε και τι αναφέρει η κατασκευάστρια εταιρεία Yamaha, στο δελτίο τύπου της:

"Απομένουν λιγότερες από 30 ημέρες μέχρι να ανοίξουν οι online αιτήσεις για την YZF-R1M! 
Μετά την τεράστια ζήτηση για τα εξαιρετικά επιτυχημένα μοντέλα YZF-R1M του 2014 και 2015, θα ζητηθεί ξανά από τους πιθανούς πελάτες να κάνουν κράτηση για τη νέα 2017 YZF-R1M μέσω της διαδικασίας online αίτησης YZF-R1M.
Οι online αιτήσεις θα ανοίξουν την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016. Όλοι οι πιθανοί πελάτες θα πρέπει να συμπληρώσουν ένα έντυπο αίτησης. Καθώς η YZF-R1M είναι μια αποκλειστική μοτοσυκλέτα για αγώνες και πίστες υψηλών επιδόσεων, η διαδικασία επιλογής της Yamaha έχει σχεδιαστεί για να διασφαλιστεί ότι ο περιορισμένος αριθμός μοτοσυκλετών του μοντέλου 2017 θα είναι διαθέσιμος σε έμπειρους οδηγούς αγώνων, ανεξάρτητους οδηγούς αγώνων και ανεξάρτητες ομάδες αγώνων
."

Για το 2017, η R1M θα είναι διαθέσιμη σε νέο χρωματισμό, που φαίνεται στην φωτογραφία. Ο χρωματισμός διαφέρει στις λεπτομέρειες από τον τρέχοντα, παραμένοντας ωστόσο στις βασικές αποχρώσεις που χρησιμοποιούνται μέχρι τώρα. 
 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ