net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι χορηγοί του Γιάννη Περιστερά

Οι χορηγοί του Γιάννη Περιστερά

Οι χορηγοί του Γιάννη Περιστερά

Η Superfast Ferries & η Anek lines χορηγοί του Γιάννη Περιστερά

Η SUPERFAST FERRIES και η ANEK LINES χορηγούν το νεαρό Έλληνα οδηγό Γιάννη Περιστερά, που συμμετέχει φέτος με μεγάλες προσδοκίες στο υψηλού επιπέδου Πρωτάθλημα Ταχύτητας CIV στη Ιταλία.

 
Η SUPERFAST FERRIES και η ANEK LINES εκτελούν συνδυασμένα δρομολόγια από την Πάτρα, την Ηγουμενίτσα και την Κέρκυρα, προς τα Ιταλικά λιμάνια της Ανκόνα, της Βενετίας και του Μπάρι, προσφέροντας υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες, με την καλύτερη ποιότητα, άνεση κι αξιοπιστία.

Οι παραπάνω εταιρίες στηρίζουν την προσπάθεια για Διεθνή διάκριση, ενός ελπιδοφόρου οδηγού - που θα γίνει 12 χρόνων μέσα στο 2017 – ο οποίος επιπλέον προσπαθεί να έχει κορυφαίες επιδόσεις και στις σχολικές του υποχρεώσεις. Ο Γιάννης Περιστεράς θα ταξιδέψει αρκετές φορές στην Ιταλία για τις ανάγκες των Επίσημων Δοκιμών και των έξι Αγώνων του CIV, στο οποίο αγωνίζεται στην κατηγορία Pre-MiniGP με Metrakit.

Έτσι τα λογότυπα της Superfast και ΑΝΕΚ LINES θα “ταξιδέψουν” πάνω στη μοτοσυκλέτα και τη στολή του Έλληνα οδηγού, σε Σούπερ Ταχύτητες, αφού και οι Ιταλοί οργανωτές θεωρούν τον Γιάννη Περιστερά ως έναν από τους κύριους διεκδικητές του Τίτλου

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ