net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η εικόνα-δελτίο τύπου της SYM.

H SYM εκτός SMF

H εταιρεία δικύκλων SYM δεν θα βρίσκεται στο Scooter Moto Festival 2016, και τους λόγους της μη συμμετοχής της εξηγεί σε δελτίο τύπου-εικόνα.

 
Η SYM ανακοίνωσε, με δελτίο τύπου, ότι δεν θα συμμετέχει στο φετινό Scooter Moto Festival της Αθήνας, το οποίο θα γίνει στην Τεχνόπολη από 20-23 Μαίου. 

Η εταιρεία εκφράζει την αντίθεσή της με τον τρόπο καθορισμού των περιπτέρων, την οποία και εξηγεί στην εικόνα που δημοσίευσε, η οποία αποτελεί και το δελτίο τύπου της. Διαβάστε τι δηλώνει. 

«Δίνοντας την επιλογή στις εταιρείες που συμμετέχουν κάθε χρόνο να κρατάνε τους χώρους που είχαν, και σε διαφορετική περίπτωση μη συμμετοχής οι διαθέσιμοι χώροι παραχωρούνται σε όποια εταιρεία θέλει να συμμετέχει, ο διοργανωτής προσομοιάζει τον τρόπο καθορισμού των περιπτέρων με το παιχνίδι, στο οποίο τα παιδιά τρέχουν γύρω-γύρω από τις καρέκλες και όταν δοθεί το σύνθημα, όποιος προλάβει κάθεται και πάντα κάποιος μένει όρθιος. Ο τρόπος καθορισμού αποκτά ιδιαίτερη σημασία, όταν τα περίπτερα δεν έχουν την ίδια προσβασιμότητα και παρουσιάζουν έντονη διαφοροποίηση στην εσωτερική διαρρύθμιση και στις υποδομές». 

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ