net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εντυπωσιακές ικανότητες οδήγησης από την SXS Team!

Ακόμα και αυτοκίνητα τύπου Formula έδωσαν το παρόν στην μεγαλειώδη επίδειξη.

Μια αναμνηστική φωτογραφία για την SXS.

Εντυπωσιακές και οι γυναικείες παρουσίες του Thessaloniki Tuning Show!

H Supermotard μοτοσυκλέτα της SXS team.

Η SXS stunt team

Η SXS stunt team και ο Γιώργος Παπασταύρου συμμετείχαν στο Thessaloniki Tuning Show, το οποίο σημείωσε εξαιρετική επιτυχία, πραγματοποιώντας εκθαμβωτικά ακροβατικά και εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους.

 
Το Thessaloniki Tuning show, μία μεγάλη εκδήλωση με επίκεντρο, φυσικά, τα βελτιωμένα οχήματα, πραγματοποιήθηκε από 20 μέχρι 22 Μαίου στη Helexpo της Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση σημείωσε τεράστια επιτυχία, αφού συνολικά οι επισκέπτες ξεπέρασαν τα 9.000 άτομα! 

Σε ειδική αρένα η οποία υπήρχε στο περίπτερο 17, πραγματοποιήθηκαν εντυπωσιακά stunt και drift shows με οχήματα κάθε είδους, από αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες μέχρι buggies, karts και τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα, αλλά και αυτοκίνητα τύπου Formula! 

Από τους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν και ο Γιώργος Παπασταύρου με την ομάδα του, την SXS Stunt Team. O σημαντικός Έλληνας αναβάτης και το επιτελείο του έχουν δημιουργήσει την ομάδα το 2005 και από τότε πρωταγωνιστούν στον χώρο των stunts, στην Ελλάδα. Η ομάδα διαθέτει ικανότατους οδηγούς σε κάθε είδους όχημα, από μοτοσυκλέτες και ATVs μέχρι αυτοκίνητα, ποδήλατα ΒΜΧ και καρτ! 

Ο Γιώργος και η ομάδα του πραγματοποίησαν εντυπωσιακά ακροβατικά με τα οχήματά τους, στα οποία συμπεριλήφθηκαν μοτοσυκλέτες supermotard αλλά και μια τετράτροχη «γουρούνα», με την οποία μάλιστα έκοψαν την ανάσα των θεατών πραγματοποιώντας διελεύσεις, στους δύο τροχούς, πάνω από ανθρώπους! 

Στην έκθεση επίσης πραγματοποιήθηκε εντυπωσιακό drift show αλλά και πολλά άλλα δρώμενα, γεμάτα αδρεναλίνη! Η εκδήλωση είχε εκπληκτική επιτυχία, και ο Γιώργος Παπασταύρου με την ομάδα του συνεχίζουν τις εντατικές προπονήσεις για την επόμενη φορά που θα μας εντυπωσιάσουν. 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ