net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Θα επιστρέψει στις πίστες η ιστορική Ιταλική εταιρεία;

H Moto Guzzi σε αγώνες;

Κάποιες δηλώσεις από τον Davide Zanolini της Moto Guzzi δημιούργησαν συζητήσεις σχετικά με την επιστροφή της ιστορικής Ιταλικής εταιρείας στους αγώνες!

 
Πριν λίγες ημέρες, η Moto Guzzi γιόρτασε τα 95 της χρόνια με μια ειδική εκδήλωση στο εργοστάσιό της, η οποία σημείωσε ρεκόρ προσέλευσης μοτοσυκλετιστών και fans της εταιρείας. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, μίλησε και ο Davide Zanolini, ο διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρείας, λέγοντας κάποια πράγματα που για πολλούς αποτελούν ενδείξεις επιστροφής της Moto Guzzi στους αγώνες!


Συγκεκριμένα, αυτά που είπε ο Zanolini είναι τα εξής: «Αυτή την στιγμή γιορτάζουμε τα 95 μας χρόνια, σε 5 χρόνια θα γιορτάζουμε έναν αιώνα παρουσίας αυτής της ένδοξης μάρκας. Θα έχουμε καταπληκτικά νέα προϊόντα τα οποία θα προσελκύσουν και μια νέα, νεότερη γενιά μοτοσυκλετιστών! Αλλά επίσης η Moto Guzzi έχει μια σημαντική παρουσία στους αγώνες του παρελθόντος, μια εξαιρετική κληρονομιά που μας ωθεί ακόμα και να σκεφτούμε την επιστροφή μας στους αγώνες. Ίσως να μην γίνει άμεσα αλλά δεν μπορούμε να εξαιρέσουμε αυτό το σενάριο εντελώς…» 

Πολλοί που παρακολούθησαν την ομιλία του Zanolini ισχυρίζονται ότι οι δηλώσεις του είναι σαφέστατη ένδειξη, ότι η Moto Guzzi θα επιστρέψει στους αγώνες, πιθανότατα και με ένα εντελώς νέο μοντέλο. Ωστόσο, είναι μάλλον πολύ νωρίς, για να εξετάσουμε αυτό το ενδεχόμενο βαθύτερα…

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ