net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Επίσημος προμηθευτής λιπαντικών για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Moto2 & Moto3 του 2015, η Liqui Moly.

H LIQUI MOLY σε Moto2 & Moto3

Η γερμανική εταιρεία λιπαντικών LIQUI MOLY είναι ο νέος επίσημος προμηθευτής λιπαντικών για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Moto2 και Moto3, με τη συνεργασία να αρχίζει από τα δοκιμαστικά της νέας σεζόν του 2015.

 
Όλες οι ομάδες θα χρησιμοποιούν τα λιπαντικά της LIQUI MOLY, τόσο στα δοκιμαστικά όσο και στους αγώνες, για όλο το 2015. "Πρόκειται για μεγάλη διάκριση για εμάς, το να μας επιλέξουν οι διοργανωτές ως επίσημο προμηθευτή λιπαντικών" δήλωσε ο Peter Baumann, Διευθυντής Marketing της LIQUI MOLY.

"Πιστεύω πως το γεγονός πως παράγουμε τα προιόντα μας αποκλειστικά στη Γερμανία, για να διατηρήσουμε τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ που έχουμε θέσει, ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για αυτή την απόφαση", συνέχισε ο Baumann. Η εταιρεία χρησιμοποιεί τα αγωνιστικά πρωταθλήματα μοτοσικλέτας ως στίβο εργαστηριακών δοκιμών, για την εξέλιξη των λιπαντικών της. 'Aλλωστε κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερες εργαστηριακές δοκιμές από το συγκεκριμένο στίβο. Ακραίες ταχύτητες περιστροφής, ακραίες θερμοκρασίες, και ακραίες αλλαγές φορτίων.

Η πληροφόρηση από τους αναβάτες και τους μηχανικούς προμηθεύει τον κατασκευαστή με πολύτιμες πληροφορίες, στο πώς να κάνει ακόμα πιο αποδοτικό ένα λιπαντικό. "Δουλεύουμε μαζί με τις ομάδες, ώστε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τις συνθέσεις μας." Και φυσικά, από αυτή τη συνεργασία δεν βγαίνουν κερδισμένοι μόνο οι αναβάτες των Moto2 και Moto3, αλλά όλοι οι αναβάτες μοτοσικλέτας. Αυτό γιατί όταν το λιπαντικό αποδεικνύει την αξία του στην πίστα δοκιμών ενός Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, τότε αποτελεί και τον καλύτερο εγγυητή στην απόδοση του κινητήρα σε πολιτική χρήση. "Θέλουμε να κάνουμε αυτή την απόδοση δίχως συμβιβασμούς διαθέσιμη σε κάθε μοτοσικλετιστή".   

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ