net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H Panigale του Λευτέρη Πίππου είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος

Η Kosmocar-EKO Ducati Team έτοιμη για το 2015

Η KOSMOCAR Α.Ε. επίσημος διανομέας της Ducati, o αναβάτης Λευτέρης Πίππος και η Panigale του είναι έτοιμοι για τη μάχη του τίτλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας.

 

Η KOSMOCAR Α.Ε. επίσημος διανομέας της Ducati για την Ελλάδα και την Κύπρο, εδώ και τρία χρόνια έχει δημιουργήσει τη δική της αγωνιστική ομάδα με την οποία και συμμετέχει στους Αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας (ΠΠΤ), με μοτοσικλέτα την πανέμορφη Panigale στην κορυφαία κατηγορία Superstock του πρωταθλήματος, αναβάτη τον τρις Πρωταθλητή Λευτέρη Πίππο και στόχο την κατάκτηση του Τίτλου.

“Χρυσός” χορηγός για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ΕΚΟ, που εμφανίζεται και στην ονομασία της ομάδας. Η ανταπόκριση ήταν ιδιαιτέρως θετική και από άλλες μεγάλες εταιρείες και έτσι η SAP συνεχίζει την υποστήριξη επίσης για 3η συνεχόμενη χρονιά, ενώ η Ducati Financial Services και η SIKKENS ανανέωσαν την υποστήριξη τους και για φέτος. Νέο λογότυπο πάνω στη μοτοσικλέτα, τη φόρμα του οδηγού, τα ρούχα των μηχανικών και το φορτηγό της ομάδας είναι αυτό της Infoassist που προστέθηκε για το 2015 στη δυνατή ομάδα με την ισχυρότερη παρουσία στο paddock του ΠΠΤ.

Επιπλέον τεχνικοί υποστηρικτές είναι τα ελαστικά Dunlop και τα αυτοκίνητα της Audi που φροντίζουν για όλες τις μετακινήσεις.

Ο Team Manager, Γιάννης Μυτιληνάκης, δήλωσε εν όψει της έναρξης του Πρωταθλήματος: “Η τρίτη μας χρονιά στο Πανελλήνιο ελπίζω ότι θα ξεκινήσει όπως τελείωσε το 2014, δηλαδή με νίκη του οδηγού μας και της μοτοσικλέτας μας. Η Ducati Panigale είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό που φέτος αναμένεται ιδιαίτερα έντονος με πολλές και αξιόλογες συμμετοχές νέων μοντέλων, ενώ ο Λευτέρης Πίππος χωρίς προβλήματα τραυματισμών είναι έτοιμος να δώσει τη μάχη για τον τίτλο. Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς που συνεχίζουν να μας στηρίζουν και να καλωσορίσω μια ακόμη εταιρεία που θα είναι μαζί μας από εφέτος. Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι άνθρωποι της ομάδας θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να έχουμε τα ανάλογα αποτελέσματα”.

Ο αναβάτης, Λευτέρης Πίππος δήλωσε: “Εφέτος ξεκινούμε τη μάχη του Πρωταθλήματος με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Μετά από ένα χρόνο θεωρώ ότι γνωρίζω πολύ καλά την Panigale και η χημεία της ομάδας είναι στο καλύτερο επίπεδο. Επιπλέον αισθάνομαι πολύ καλά από άποψη φυσικής κατάστασης καθώς έχω ξεπεράσει τους περσινούς τραυματισμούς. Θα τα δώσω όλα ώστε να βρίσκομαι σε κάθε αγώνα στο βάθρο και αν είναι δυνατόν στο ψηλότερο σκαλί, με στόχο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος”.

 

Η σύνθεση της ομάδας είναι η εξής:

Αναβάτης: Λευτέρης Πίππος

Team Manager: Γιάννης Μυτιληνάκης

Τεχνικός Διευθυντής: Μάκης Παπαδόπουλος

Υπεύθυνος Marketing: Γιώργος Παγιατάκης

Αρχιμηχανικός: Βασίλης Γούλας

Μηχανικός: Θανάσης Σίνος

Χρονομέτρης: Χριστόφορος Ζουλινάκης

Γραφείο Τύπου: Θανάσης Αγγελής, Βίκυ Καραδήμου

Σύμβουλος Επικοινωνίας: Δημήτρης Διατσίδης

Χορηγοί: ΕΚΟ, SAP, Ducati Financial Services, SIKKENS, Infoassist

Tεχνικοί υποστηρικτές: Dunlop, AUDI

 

Βιογραφικό Αναβάτη:

Ο Λευτέρης Πίππος γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου του 1986 στην Αθήνα και οδήγησε μοτοσικλέτα για πρώτη φορά σε ηλικία 4 χρονών. Ασχολήθηκε αρχικά με το Τrial και ο πρώτος του επίσημος αγώνας ήταν στην Αθήνα το 1991. Αναδείχθηκε Πρωταθλητής στην κατηγορία Junior το 1994. Συνέχισε με πολλές επιτυχίες και τρία συνεχόμενα Πρωταθλήματα το 2006, 2007 και 2008. Εν τω μεταξύ από το 1998 ξεκίνησε την εμπλοκή του στους Αγώνες Ταχύτητας στο Κύπελλο Aprilia Challenge. To 1999 αγωνίστηκε στην κατηγορία 125 Racing στην οποία το 2008 ανακηρύχθηκε Πρωταθλητής με Honda RS125. Από το 2011 αγωνίζεται στην κατηγορία Superstock όπου πήρε τον τίτλο του Πρωταθλητή το 2012 και το 2013 με ΚΤΜ. Από το 2014 αγωνίζεται με την ομάδα ΚOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM και μοτοσυκλέτα την Ducati Panigale 1199S με την οποία κέρδισε τον τελευταίο Αγώνα του Πρωταθλήματος του 2014.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ