net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Συνεργασία KTM - WP αλλά τετρακύλινδρος κινητήρας Honda, όπως όλοι στην κατηγορία Moto2.

Η ΚΤΜ και στην Moto2

Πολύ καλά κρυμμένο κρατούσε η KTΜ το γεγονός ότι προετοιμάζεται να συμμετάσχει και στην κατηγορία Moto2 των GP, με μια μοτοσικλέτα την οποία εξέλιξε σε συνεργασία με την WP.

 
Η αυστριακή εταιρεία έχει ήδη συλλέξει εμπειρία από την επιτυχημένη της συμμετοχή στην κατηγορία Moto3, ενώ ο πρωταθλητής του 2015 στην κατηγορία Μοto2, Johann Zarco, το κατέκτησε με μια μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε αναρτήσεις της WP. 

Oι δύο εταιρείες, που βρίσκονται υπό την σκέπη της Cross Industries AG, ενώνουν μαζί τις δυνάμεις τους και θα παρουσιάσουν επισήμως το project Moto2 την Κυριακή 07/02, ενώ η μοτοσικλέτα θα έχει ήδη συμπληρώσει τους πρώτους της γύρους στην πίστα της Almeria. 

Στόχος της των Αυστριακών, είναι να δημιουργήσουν μια αγωνιστική συνέχεια με παρουσία και στις τρεις κατηγορίες των MotoGP, προκειμένου να οδηγούνται εκεί νέοι αναβάτες από τα κατά τόπους ενιαία κύπελλα με KTM που διοργανώνονται σε διάφορες χώρες.
 
Όπως δήλωσε σχετικά ο CEO της KTM, Stefan Pierer: "Ένας νέος αναβάτης, θα μπορεί να αποκτήσει τις πρώτες τους εμπειρίες και να δοκιμαστεί  στα Rookies Cup (με KTM RC 390) και στην συνέχεια να μεταπηδήσει στην κατηγορία Moto3, μετά στην Moto2 και τέλος στα MotoGP" 


 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ