net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Έκκληση από τον Ιταλό σταρ για αλλαγή της ημερομηνίας του Grand Prix της Αυστραλίας...

Η Αυστραλία τον Μάρτιο!

Μια δήλωση την οποία έχει κάνει και στο παρελθόν επανέλαβε ο Rossi, μετά την καταρρακτώδη βροχή στο Phillip Island σήμερα που οδήγησε στην αναβολή των δεύτερων ελεύθερων δοκιμών.

 
Ο Valentino Rossi, μετά τις καταστροφικές για αυτόν δοκιμές στο Phillip Island της Αυστραλίας αλλά και την αναβολή των δεύτερων ελεύθερων για Moto2 και Moto GP, δήλωσε ότι θα ήθελε το αγωνιστικό τριήμερο της Αυστραλίας να μετακινηθεί τον Μάρτιο, αντί του Οκτωβρίου!
Ο λόγος είναι ότι η βροχή αλλά και η κακοκαιρία γενικότερα είναι πάντα μια απειλή στην πίστα της Αυστραλίας, καθώς αυτή την εποχή τελειώνει ο χειμώνας και αρχίζει η άνοιξη εκεί. Ας δούμε τα όσα είπε ο Valentino: «Είναι πολύ κρίμα, διότι είναι φανταστικό μέρος και ξεχωριστή πίστα. Πάντα ερχόμαστε εδώ σε επικίνδυνη στιγμή μέσα στο χρόνο, μπορεί να είμαστε ή τυχεροί ή άτυχοι. Το πρόβλημα είναι το πολύ νερό, αλλά και οι χαμηλές θερμοκρασίες της ασφάλτου»

«Εγώ είμαι ένας από τους αναβάτες που είχαμε ασκήσει πίεση, πριν 5 ή 6 χρόνια, να αλλάξει η ημερομηνία αυτού του αγώνα, διότι είναι κρίμα να ερχόμαστε εδώ χειμώνα. Όταν υπάρχει ήλιος, θα είναι ένα φανταστικό θέαμα για την τηλεόραση, τους θεατές αλλά και θα βοηθά πολύ εμάς. Αλλά πάντα ερχόμαστε εδώ με 10 βαθμούς»

Μάλιστα, ο Valentino Rossi δεν διστάζει να πετάξει τα βέλη του κατά της Formula 1, η οποία είναι ένας από τους λόγους που δεν μπορεί να αλλάξει η ημερομηνία-το πρώτο Grand Prix γίνεται στο Phillip Island τον Μάρτιο. «Πίεσα πολύ, αλλά ο Carmelo Ezpeleta μου έχει πει ότι οι άνθρωποι που οργανώνουν το Moto GP είναι οι ίδιοι με αυτοί που οραγώνουν την Formula 1. Αλλά σκεφτείτε λίγο τι γίνεται στην Ιαπωνία, την μία εβδομάδα έχει GP, την άλλη Formula 1. Το ίδιο και στην Ιταλία. Μαζεύεται ο κόσμος. Φαίνεται ότι δεν έχω αρκετή δύναμη να επηρεάσω.» 
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ