net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η C-1 της Lit Motors, την οποία προσέγγισε η Apple.

Η Apple στις μοτοσυκλέτες;

Σε επαφές με την Lit Motors φέρεται να βρίσκεται η Apple, σύμφωνα με τον Αμερικανικό τύπο, μετά και από την είδηση του ενδιαφέροντος για την McLaren!

 
O γίγαντας της τεχνολογίας Apple φαίνεται ότι έχει προθέσεις να απλώσει τα «πλοκάμια» του για τα καλά στον χώρο της μετακίνησης. Πριν λίγες μέρες, στον αυτοκινητικό τύπο, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η εταιρεία επιθυμεί να εξαγοράσει την McLaren. Σήμερα, διαβάζουμε ότι επιθυμεί να περάσει και στο χώρο του δικύκλου!
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις New York Times, ο κολοσσός Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με την Lit Motors, την εταιρεία που έχει δημιουργήσει την ηλεκτρική μοτοσυκλέτα C-1, η οποία μπορεί να ισορροπεί μόνη της.

Ο Αμερικανικός τύπος αναφέρει ότι ήδη η Apple έχει προχωρήσει σε προσλήψεις αρκετών πρώην υπαλλήλων της Lit Motors. H τελευταία είχε παρουσιάσει την πρωτότυπη μοτοσυκλέτα C-1 το 2012, με την υπόσχεση ότι θα την θέσει σε παραγωγή, με τιμή 24.000 δολαρίων και τελική ταχύτητα 200 χμ.ώρα! Ωστόσο, μέχρι τώρα η Lit Motors έχει αποτύχει να προχωρήσει την μοτοσυκλέτα της πέρα από την φάση του πρωτότυπου, ενώ οι δοκιμές του C-1 έδειξαν επιδόσεις…πολύ χαμηλότερες των ανακοινώσεων, με την ταχύτητά της να ανέρχεται στα…μάλλον απογοητευτικά 83 χμ/ώρα.

Περιμένουμε περισσότερα! Λέτε ο κολοσσός των επικοινωνιών, να επεκταθεί για τα καλά και στις μεταφορές; 
 

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ